Nykyään ruokailua ravintolassa ja kahvittelua kahvilassa edeltää nuorison keskuudessa erikoinen rituaali: annoksesta on otettava puhelimella valokuva ja jaettava se kavereille sosiaalisessa mediassa. Nyt tämä rituaali saa aivan uusia ulottuvuuksia, kun eteläafrikkalainen yritys MWEB tuo markkinoille mobiilin valokuvastudion!

Ruokailija tai kahvittelija asettaa annoksensa #Dinnercam-nimisen valokuvastudiolaitteen sisuksiin, ja määrittää sitten valaistuksen värin ja laadun. Annos saa täydellisen valaistuksen, jonka jälkeen siitä on hyvä näppäistä kuva omalla puhelimallaan ja laittaa kuva jakoon sosiaaliseen mediaan. Laitteesta voi myös tulostuttaa perinteistä Polaroid-kuvaa muistuttavan valokuvan annoksestaan.

#Dinnercam -valaistuslaitteita on aluksi tarjolla vain kapkaupunkilaisessa ravintolassa nimeltä El Burro. Ravintolan henkilökunta antaa siis pyydettäessä asiakkaalle käyttöönsä tällaisen laitteen annoksen valokuvauksen ajaksi.

Vaikka #Dinnercam on nyt saatavilla vain Etelä-Afrikassa, niin ehkä tätä laitetta alkaa pian näkyä ravintoloissa ja kahviloissa ympäri maailmaa. Odotatko sinä #Dinnercam-laitteiden yleistymistä innostuksella vai kauhulla?

 

Lähde: First We Feast