Inkivääri sisältää valtavasti aineita, jotka ovat erinomaisia kehollemme.

Lue alta 7 terveysvaikutusta, jotka tekevät inkivääristä ainutlaatuisen luonnontuotteen:

1. Inkivääri auttaa ruoansulatusongelmien kanssa

Inkiväärin sisältämät yhdisteet lievittävät ärsytystä ruoansulatuskanavassa. Yhdisteet auttavat syljen ja sappinesteen erityksessä, jonka seurauksena ravinto liikkuu ruoansulatuskanavaa pitkin tasaisemmin.  Erääseen tutkimukseen osallistui 24 tervettä henkilöä, jotka saivat tehtäväkseen ottaa 1,2 grammaa inkiväärijauhetta ennen ateriointia. Tämän seurauksena ruoka suli nopeammin vatsalaukussa ja ruoansulatushäiriöt vähenivät jopa 50 prosentilla.

2. Inkivääri lieventää pahoinvointia

Inkivääriteen tai raa’an inkiväärin syöminen on erinomainen hoitokeino muun muassa aamupahoinvointia vastaan. Tutkimukseen osallistui 1278 naista, jotka saivat 1,1-1,5 grammaa inkivääriä päivittäin. Tämän seurauksena suurimmalla osalla aamupahoinvointi väheni merkittävästi.

3. Kipua lievittävät ominaisuudet

Georgian yliopistossa tehty tutkimus osoitti, että päivittäinen inkiväärin nauttiminen vähensi lihaskipua 25 prosentilla. Inkiväärin on todettu lievittävän kipua myös kuukautiskierron aikana.

4. Nivelrikko

Nivelrikko on yleinen terveysongelma, joka usein liittyy nivelten rappeutumiseen. Nivelrikko aiheuttaa muun muassa kipua ja jäykkyyttä. Erääseen tutkimukseen osallistui 247 henkilöä, jotka saivat päivittäin inkivääriuutetta. Tämän seurauksena nivelrikon aiheuttama kipu lievittyi ja särkylääkkeitä tarvittiin vähemmän.

5. Laskee riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin

Tuoreeseen tutkimukseen osallistui 2-tyypin diabetesta sairastavia henkilöitä, jotka saivat 2 grammaa inkiväärijauhetta päivässä. Inkivääriä saaneiden henkilöiden verensokeriarvot laskivat 10 prosentilla 12 viikon aikana. Korkea verensokeri lisää merkittävästi riskiä sairastua sydänsairauksiin.

6. Laskee kolesteroliarvoja

45 päivää kestäneeseen tutkimukseen osallistui 85 henkilöä, joilla oli korkeat kolesteroliarvot. Tutkimukseen osallistuneet henkilöt saivat 3 grammaa inkiväärijauhetta päivässä ja heidän kolesteroliarvonsa vähenivät merkittävästi. Tutkijat uskovatkin tämän perusteella, että inkivääri voi auttaa alentamaan kolesterolia ja vähentää riskiä sydän- ja verisuonisairauksille.

7. Saattaa tehostaa aivojen toimintaa

Stressi ja krooninen tulehdus ovat kaksi tekijää, jotka voivat nopeuttaa ikääntymistä. Nämä asiat ovat yksi keskeinen tekijä Alzheimerin taudin sekä muiden ikääntymiseen liittyvien tautien puhkeamisessa. Joidenkin tutkimusten mukaan antioksidantteja ja bioaktiivisia yhdisteitä sisältävä inkivääri voi estää tulehdusreaktioita, joita esiintyy aivoissa. Eräässä tutkimuksessa 60 keski-ikäistä naista saivat inkivääriuutetta ja heidän työmuistinsa sekä reaktioaika paranivat merkittävästi. Tämä viittaisi siihen, että inkivääri tukee aivojen tervettä toimintaa monin tavoin.

Hyvä pitää mielessä:

Lääkärissä käymistä ei tule välttää tai vähentää, vaikka inkivääri onkin erittäin terveellinen raaka-aine, joka sisältää useita elimistöllemme elintärkeitä aineita. Inkiväärillä on useita tauteja ehkäiseviä ominaisuuksia, mutta taudin puhjetessa pelkät luonnontuotteet eivät välttämättä auta, vaikka ne toki helpottavat ja edesauttavat parantumisprosessia.

Inkivääriä saa kuitenkin tänä päivänä lähes jokaisesta kaupasta ja muutaman gramman nauttiminen päivässä ei ole suuri tehtävä, jotta pysyisit terveenä mahdollisimman pitkään!

Katso, kuinka istutat inkiväärin:

INKIVÄÄRIÄ ON TURHA OSTAA KAUPASTA – HANKI ITSELLESI LOPUTON SATO TÄMÄN NIKSIN MYÖTÄ

Lähde: Davidwolfe.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

kommenttia