Valmista luonnollinen voide, jonka avulla pääset eroon mustapäistä ja muista epäpuhtauksista!

Moni käyttää paljon rahaa, aikaa ja vaivaa etsiessään kosmetiikkaliikkeistä omalle iholle sopivaa rasvaa tai voidetta. Jos kaupasta ei tunnu löytyvän sopivia tuotteita, niin suosittelen kokeilemaan luonnollisia menetelmiä.

Ihon hyvinvointi riippuu monista tekijöistä, kuten hygieniasta, geeneistä ja ruokavaliosta. Rasvainen ja paljon hiilihydraatteja sisältävä ruokavalio edistää ihon rasvoittumista, jonka seurauksena mustapäitä ilmestyy kuin sieniä sateella.

Iho hikoilee kesäisin enemmän, jonka vuoksi hygieniasta kannattaa pitää huolta. Tukkeutuneet ihohuokoset tulehtuvat nopeasti lämpimällä ja kostealla säällä, jonka seurauksena tulee mustapäitä.

Esittelemme nyt sinulle luonnollisen niksin, jonka avulla pääset eroon mustapäistä ja muista epäpuhtauksista, joita et halua kasvoillesi.

Kasvoja tulee pestä, mutta samalla tulee huolehtia siitä ettei kasvojen alueen iho pääse kuivumaan ja aiheuttamaan ärsytystä sekä kutinaa.

Siksi ihoa hoitava ja samaan aikaan kosteuttava voide onkin erinomainen idea – tämä voide sisältää antibakteerisia ominaisuuksia, lisäksi se kosteuttaa ihoasi!

Löydät ainekset ja ohjeet alapuolelta!

Tarvitset: 

  • Reilu desi kookosöljyä
  • Reilu desi leivinjauhetta

Toimi näin: 

  1. Sekoita aineksia, kunnes ne ovat sekoittuneet perusteellisesti.
  2. Siirrä seos kannelliseen purkkiin ja hieroa seosta kasvoihin tavalliseen tapaan.
  3. Lopputulos? Ihosi tulee nopeasti voimaan paremmin ja kookos kaiken lisäksi tuoksuu hyvältä!

Jaa luonnollinen kauneusvinkki ystävillesi Facebookissa!