Ota kaapissa lojuvasta tehosekoittimesta kaikki hyöty irti.

Tehosekoitinta kannattaa hyödyntää näissä kaikissa ruokalajeissa. Monet asiat pystyy hoitamaan perinteisesti käsin, mutta miksipä sitä ei hyödyntäisi laitetta, joka takaa erinomaisen lopputuloksen.

1. Pannukakut ja letut

Saat taikinasta erittäin tasaista ja sileää, kun käytät tehosekoitinta. Toki vatkaaminen onnistuu myös käsin, mutta miksi et tekisi elämästäsi helpompaa. Myös mustikat ja suklaamurut hajoavat helposti taikinan joukkoon.

2. Hollandaisekastike

Tehosekoitin takaa hollandaisekastikkeelle ihanan, samettisen ja pehmeän koostumuksen.

3. Majoneesi

Valmista majoneesia helposti ja nopeasti kotona. Tarvitset vain: puolet rypälesiemenöljyä ja puolet ekstraneitsyt oliiviöljyä (Yhteensä2 2/5 dl), yhden kananmunan ja yhden keltuaisen, 2 rkl sitruunamehua ja 1/2 tl suolaa.

4. Sitruunapiirakan täyte

Sekoita sitruunapiirakan täytteet nopeasti ja vaivattomasti mikserissä. Tämän jälkeen seoksen voi laittaa jääkaappiin odottamaan leipomista, samassa astiassa, jossa se sekoittiin.

5. Hummus

Kokeile valmistaa hummusta kotonasi tehosekoittimen avulla. Lopputulos on samettinen, herkullinen ja sileä.

6. Salaattikastikkeet

Salaattikastikkeet maistuvat paremmalta, kun öljy, viinietikka ja muut mausteet ovat sekoittuneet kunnolla keskenään.

7. Maapähkinävoi

Maapähkinävoista saa täydellisen samettista tehosekoittimen avulla. Mikäli sekoittimesi ei ole maailman tehokkaimmasta päästä, niin sekoita vähän kerrallaan, jotta laite kestää ja sekoittaa maapähkinät tasaiseksi voiksi.

8. Tomaattikastike pizzapohjiin

Valmista kotitekoinen tomaattikastike pizzaasi helposti.

9. Salsa

Rakastatko salsaa ja nachoja? Tehosekoittimen avulla voit nopeasti valmistaa herkullisen ja terveellisen salsan, jollaista ei kaupasta saa. Salsa sopii mainiosti myös monen liharuoan kylkeen.

Lähde: Foodbeast.com