5 terveellistä tapaa, jotka jokaisen naisen kannattaa omaksua

Tässä viisi tapaa joilla saat enemmän tehoa irti päivistäsi.

Kokeile ja ylläty!

1. Aloita päivä juomalla vettä

Pitkän yön jälkeen kehon nestetasapaino ei ole paras mahdollinen. Varmista siis että päiväsi lähtee hyvin käyntiin juomalla pari lasillista vettä heti herättyäsi. Jos vesi tuntuu tylsältä sellaisenaan, mausta se vaikkapa sitruunalla.

Katso täältä miten teet vedestä raikkaamman makuista – ja samalla terveellisempää

2. Pidä pieni meditointihetki

Ennen työn touhua kannattaa pitää pieni meditointihetki. Istu alas sängylle tai matolle, ota hyvä ryhti ja sulje silmäsi. Anna ajatusten virrata vapaana ja keskity hidastahtiseen hengittämiseen. Uhraa tälle harjoituksella muutama minuutti.

Pieniä meditointihetkiä kannattaa ujuttaa myös keskelle työpäivää jos stressi ja työtahdin kiivaus uhkaa viedä mehut.

3. Tiedosta mitä laitat suuhusi

Ruoalla on erittäin tärkeä rooli siinä millaiseksi tunnet olosi ja miltä näytät. Jos olosi on uupunut ja voimaton, kannattaa tarkastella mitä kaikkea viikon aikana on tullut syötyä. Jos pikaruokalounaat edustavat yli neljännestä ruokailuistasi, on aika palata terveemmille urille.

4. Varaa aikaa syömiseen

Aivosi tarvitsevat noin kahdeksan tuntia vuorokaudesta latautumiseen. Ruoalla on vähintään yhtä tärkeä rooli elämässäsi kuin nukkumisella, joten miksi kiirehtisit syömistä? Ruoka imeytyy paremmin kun sen syö hyvin pureskeltuna ja samalla aivotkin saavat lepoa hektisistä arkirutiineista.

5. Merkkaa liikunta kalenteriisi

Moni kokee liikunnan eräänlaiseksi ”ekstraksi” jota on aina helppoa siirtää tuonnemmaksi jos kalenteriin sattuu osumaan jotakin ”tärkeämpää”.

Totuus on kuitenkin se, että monilla kalenteri tuppaa täyttymään näistä ”tärkeämmistä” tekemisistä varsin helposti, minkä vuoksi liikunnalle ei tunnu löytyvän aikaa. Ratkaisu on merkitä liikunta kalenteriin yhdeksi ”työtehtäväksi” muiden joukossa. Näin sinun ei tarvitse myöskään käyttää aikaa asioiden priorisoimiseen – harrastat liikuntaa silloin kun on liikunnan aika ja that’s it!

 

terveysnappi

 

 

Lähde: HuffPost


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.