Työpaikalla kohtaa mitä erikoisimpia tyyppejä. Osa ihmisistä ei jaksa kiinnostua hommien tekemisestä, vaan juo mielummin vain kahvia ja höpöttelee muille. Osa sen sijaan viettää aikaa työpaikalla omaa Facebookiaan selaillen ja purkkaa jauhaen. Tunnistatko sinä nämä ihmistyypit?

1. Mahdoton mussuttajamikko

Tämän mussutuksen kuulet jo kaukaa. Ruokaillessa suun tuottama ääni on kova, eikä se ole miellyttävää muille kollegoille. Mussuttaja puputtaa jatkuvasti jotain leukaperillään, eikä lopeta milloinkaan ärsyttävää ääntelyä.

2. Hurja hotkijaheikki

Tämä tyyppi syö ruoan alta aikayksikön. Hän hotkii niin, että ruoka lentää ja välineet kilisevät yhteen. Hotkijalla on tuntuu olevan aina kiire. Hän on kuin eläin, joka ei osaa kontrolloida tapojaan.

3. Kauhea kahvikalle

Tämä ruokailija juo kahvia tauotta. Hänen keskustelut koskevat aina kahvia ja sen keittämistä, ikäänkuin maailmassa ei olisi muita puheenaiheita. Kahvikalle on myös superenerginen ja ärsyttävän innokas kofeiinihöyryissään.

4. Mahdoton makeamaija

Tämä tyyppi ostaa jatkuvasti herkkuja, muttei tarjota niitä muille. Hän herkuttelee työpisteellään tauotta ja nauttii sokerihuumasta. Makeamaijan työpöytä saattaa myös olla hyvin sotkuinen; täynnä karkkipapereita ja suklaapatukan kääreitä.

5. Linjakas laihduttajaleena

Tämä ihminen on jatkuvalla laihdutuskuurilla. Hän ei syö melkein koskaan mitään, eikä osallistu yhteisiin lounashetkiin. Hän myös kertoo mielellään muille olevansa laihdutuskuurilla saadakseen muilta sympatiaa osakseen. Hän myös yrittää kännyttää muita dieetille ja syyllistää heitä huonoista ruokailutottumuksista.