Videolla esiintyvä nainen on yksi miljoonista naisista, jotka haluaisivat vähentää selluliittia luonnollisesti. Kalliiden tuotteiden sijaan, hän löysi tehokkaan ja helpon ratkaisun keittiöstään.

Selluliitti on käytännössä rasvakertymä, joka muodostuu yleisesti aineenvaihdunnan hidastumisen seurauksena. Suurentuneet rasvasolut heikentävät selluliittialueiden tehokasta verenkiertoa, joten solujen aineenvaihdunta ja hapensaanti häiriintyy. Tämä näkyy epätasaisina muhkuroina yleensä pakaroiden ja vatsan alueella.

Selluliitti ei onneksi ole ikuista, vaan siitä voi päästä eroon. Vaikka selluliitin hoitoon on olemassa monenlaisia tuotteita, myös kotikonstit ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi.

fat stomach diet

Selluliitin poistossa kyse on aineenvaihdunnan ja verenkierron tehostamisesta ongelma-alueilla. Siinä sinua auttaa ihonhoidon tehopakkaus – omenaviinietikka.

Kyseisen videon lisäksi netistä löytyy runsaasti videoita ja tarinoita siitä, kuinka omenaviinietikka on auttanut selluliitin poistossa. Sen sisältämät ainesosat kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, poistaen jumiin jääneitä kuona-aineita selluliittialueilla. Myös suun kautta nautittuna, omenaviinietikka edesauttaa aineenvaihduntaa ja tekee ihosta kiinteämmän.

On hyvä muistaa, että omenaviinietikka itsessään ei tule maagisesti poistamaan kaikkea selluliittia, vaan se toimii tehokkaasti yhdessä liikunnan ja monipuolisen ruokavalion avulla.

Seuraa näitä ohjeita ja luo oma selluliittivoide jo kotoasi löytyvistä raaka-aineista.

Apple_Cider_Vinegar_(4108653248)

Tarvitset:

  • Omenaviinietikkaa (Luomu)
  • Kookos- tai oliiviöljyä

Tee näin:

  1. Riippuen siitä, kuinka ison määrän haluat tehdä kerralla, lisää 3/4 verran omenaviinietikkaa ja 1/4 kookos- tai oliiviöljyä.
  2. Sekoita ainekset yhteen. Muista käyttää sulaa kookosöljyä, jotta se sekoittuu paremmin.
  3. Levitä voidetta selluliittialueille ja hiero samalla noin 10 minuutin ajan.
  4. Jätä voide iholle puoleksi tunniksi, jonka jälkeen se tulisi pestä pois.
  5. Muista juoda myös runsaasti vettä aineenvaihdunnan tehostamiseksi.

Onko tämä mielestäsi kokeilemisen arvoinen niksi? Jaa se ystävillesi!

Lähde: Youtube / JustcallmeShy