Helsinkiin on tulossa kevään aikana toinen toistaan kiinnostavampia ruokafestareita.

Jos olet ruoan ja juoman suuri ystävä nämä tapahtumat ovat sinua varten. Koronakin alkaa väistyä, joten nyt on täydellinen mahdollisuus suunnata yksin tai isommassakin seurueessa nauttimaan näiden festivaalien antimista.

Helsinki Drink Festival

Festivaali tarjoaa nimensä mukaisesti valtavan kattauksen erilaisia juomia, työpajoja sekä esiintyjiä. Vaikka kyseessä on Drink Festival on tänä vuonna mukana myös paljon erilaisia ruokia. Liput kannattaa varata ennakkoon. Festivaali järjestetään Karamzininrannassa 18.-19.3.

Helsinki Coffee Festival & Jäätelö- ja suklaakarnevaali

Näillä festareilla pääset nauttimaan erinomaisesta kahvista jäätelön kera. Mikäs voisi olla sen houkuttelevampaa. Festareilla valitaan myös vuoden jäätelö ja vuoden suklaa. Tapahtuman järjestetään Kaapelitehtaalla 22.-24.4

Gastro Helsinki

Ruoka-alan ammattilaisille tarkoitetut messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 18.-20.5 ja ne esittelevät alan uudet maut ja trendit. Messuilla on myös Suomen kokkimaajoukkueen kokoama pop up-ravintola.

Burger Lovers Festival

Oma festivaali burgereiden rakastajille. Täällä voit bongata Suomen parhaimpia burgerimestareita ja maistaa eri tekniikoilla tehtyjä burgereita. Iltaisin festivaalilla saadaan nauttia myös elävästä musiikista. Tapahtuma järjestetään 15.-18.6 Helsingin Rautatientorilla.

Jaa tapahtumat ystävillesi!

Lähde: IL / Kuva: Unsplash