Tässä muutama vinkki joiden avulla teet alkoholin kanssa elämisestä helpompaa.

Niin itsellesi kuin muillekin.

1. Syö kunnolla ennen juominkeja

Alkoholi imeytyy hitaammin kun mahassasi on jotain. Syö myös muuta kuin hiilareita – proteiini, kuitu ja tyydyttymättömät rasvat pitävät nälän loitolla paremmin.

2. Syö purkkaa

Viinihengitys ei ole juurikaan kahvihengitystä mukavampi tuoksu, joten kannattaa ottaa illanistujaisiin hengityksen freesaavaa purukumia. Älä kuitenkaan tunge suutasi täyteen vaan syö pala kerrallaan. Muuten saatat näyttää melkoisen juntilta.

3. Pidä lookkisi minimalistisen tyylikkäänä

Jos olet nainen, valitse vedenpitävät ja simppelit meikit – äläkä yritäkään korjailla niitä päissäsi. Valitse myös vaatteesi niin että niiden mahdollinen likaantuminen ei ole maailmanloppu – ja niin että ne on helppo laskea alas vessakäyntejä varten.

4. Ota selfiet heti alkuillasta

Kaikki bilettäjät – sinä mukaanlukien – ovat parhaassa tikissä alkuillasta ja kevyessä nousuhumalassa. Loppuillasta ilmeet ovat vähemmän pirteitä ja osa juhlijoista mahdollisesti jo pöydän alla.

5. Hoida myös sosiaalisen median päivitykset alkuillasta

Oikeastaan kaikki puhelimen näpyttely kannattaa ajoittaa alkuiltaan, koska jos saat pikkutunneilla idean tehdä Facebook-päivityksen, niin se saattaa KHERTOA HIEMAN LIIANKHIN SELVFÄSTI MITEN SHIKAHAUSKAA ON!!!

6. Kysele ihmisiltä paljon heistä itsestään

Kaikki tykkäävät kertoa omasta elämästään, etenkin humalassa ollessaan. Saat uusia ystäviä kun esität hyvän henkilökohtaisen kysymyksen ja kuuntelet – tai ainakin näyttelet kuuntelevasi. Näin ihmiset eivät myöskään huomaa puheesi sammallusta ja todellista humalatilasi astetta.

7. Käytä pillejä aina kun mahdollista

Jos olet nainen, et riskeeraa huulipunasi tärveltymistä. Pillin läpi juominen hidastaa myös juomistahtiasi luontevasti, joten et hörpi itseäsi liian nopeasti liian tukevaan humalaan. Myös hammaslääkärit suosittelevat pillin käyttämistä – säästät hampaitasikin!

Oluen juominen pillillä on myös erinomaisen absurdi ohjelmanumero.

8. Juo vettä

Tankkaa sitä drinkkien välissä ja juopottelun jälkeen. Veden juominen on tehokkainta krapulan ehkäisyä siinä vaiheessa kun kehosi on jo alkoholin kyllästämä.

9. Jos sinulla on tapana polttaa juodessasi, lopeta se

”Poltan vain juhlissa” – tuttu mutta huono selitys. Juhlissa polttaminen oli coolia ehkä vielä ammattikouluiässä, mutta ei enää. Lopeta se. Jos poltat muutenkin, niin lopeta se joka tapauksessa.

 

Katso myös:

Lisää aikuisten juomia ja alkoholiasiaa

 

Lähde: BuzzFeed

Kommentit

kommenttia