Huijarin key lime pie valmistetaan valmistaikinasta, joten se syntyy kirjaimellisesti käden käänteessä

Haluaisitko herkutella amerikkalaisella klassikkopiirakalla, mutta et haluaisi käyttää aikaa leipomiseen? Jos vastasit kyllä tämä resepti on sinua varten.

Tämä piirakka nimittäin on niin helppo ja nopea tehdä ettet voi epäonnistua. Ja sen maku on niin taivaallinen, ettei kukaan varmasti usko miten helposti se on syntynyt.

Näitä tarvitset:

1 paketti makeaa pakastepiirakkataikinaa

½ purkkia lime curd -tahnaa

1 purkillinen kookoskermaa

Koristeluun:

2 rkl lime curd -tahnaa

Näin valmistat:

Painele sulanut taikina vuoan (ø 20 cm) pohjalle ja reunoille.

Pane folio- tai leivinpaperisuikaleet reunoja tukemaan, jotta reunat pysyvät paremmin pystyssä paiston aikana. Paista pohjaa 200-asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.

Mittaa limetahna kulhoon. Jos kookoskermassa on nestettä, valuta se pois. Mittaa kaksi kolmasosaa kookoskermasta tahnan joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Kumoa seos piirakkapohjalle ja levitä tasaiseksi. Pane loppu kookoskerma jääkaappiin.

Mittaa pursotinpussiin 2 rkl limetahnaa. Pursota piirakan päälle ohuita juovia ja vedä ne veitsen kärjellä kauniiksi kuvioiksi. Laita piirakka jääkaappiin tunniksi.

Vatkaa jääkaappikylmä kookoskerma sähkövatkaimella vaahdoksi. Lusikoi vaahto pursotinpussiin ja pursota piirakan reunoille koristeita. Siirrä jääkaappiin 2 tunniksi.

Säilytä huijarin key lime pie jääkaapissa ja leikkaa jääkaappikylmänä.

Jaa tämä helpoista helpoin resepti kavereillesi!

Lähde: MK / Kuva: Unsplash