Korona muutti ihmisten ruokailutottumuksia niin, että monet ravintolat alkoivat myydä ruokiaan ruokakaupoissa.

Tällä kertaa vuorossa on asiakkaiden rakastamat Rosso-pizzat, jotka S-ryhmä on nyt tuonut kaikkiin S-Market myymälöihin. Vaihtoehtoja löytyy aluksi kolme erilaista: Prosciutto Crudo, Pollo Barbeque ja Opera Special. Myös kasvisversio on kehittelyn alla ja saadaan toivottavasti pian kauppojen hyllyille.

Taustalla on isompi grocerant-ilmiö, jossa ruokakaupan ja ravintolan rajat alkavat hämärtyä ja ravintola tuotteita saa ostettua kotiinsa myös suoraan ruokakaupoista. Tämä on yksi suurimpia mullistuksia ruokakauppojen tarjonnassa viime vuosina. Asiakkaat haluavat ostaa enemmän valmiita aterioita, joiden laatu olisi ravintola tasoita.

Rosson tuorepizzat menivät jo ensimmäisellä viikolla kuin kuumille kiville. Suomalaiset tunnetusti rakastavat pakastepizzoja, joten se ei ollut yllätys että näillekkin löytyy kysyntää.

Rosso on tunnettu myös raastepöydästään, jota ihmiset haluaisivat nähdä myös ruokakaupoissa. Rosso kommentoi asiaa sanomalla, että ihmisten pyynnöt on kuultu ja asiaa pohditaan heillä.

Jaa uutinen kavereillesi!

Lähde: MTVuutiset / Kuva: Unsplash