Uusi suklaalaji tarjoaa lukuisia uusia mahdollisuuksia.

Voit löytää herkullista suklaata, olit sitten missä päin maailmaa tahansa. Suklaatryffeleitä, suklaajäätelöä, suklaakakkuja ja konvehteja löytyy joka puolelta maailmaa. Suklaata löytyy myös maito-, valko- ja tumman suklaan muodossa. Äskettäin on löydetty myös uusi suklaalaji, jota kutsutaan ”rubiiniksi.”

Rubiinisuklaa on sveitsiläisen Barry Callebaut -yrityksen kehittämä. Sen pinkki väri on luonnollinen, eikä se sisällä lisättyjä väriaineita. Väri on peräisin tarkkaan valituista punaisista kaakaopavuista, jotka tulevat eri puolilta maailmaa. Suklaa on värinsä lisäksi erilainen, sillä se maistuu hedelmälliseltä.

Rubiinisuklaa tuo uuden ja herkullisen vivahteen moniin arkipäiväisiin jälkiruokiin. Barry Callebaut uskoo, että rubiinisuklaasta tullaan valmistamaan yhtä monipuolisia tuotteita aivan kuin muistakin suklaista tehdään tänä päivänä. Yrityksen mukaan punertavat suklaalevyt, pinkit suklaakuorrutteet ja periaatteessa kaikki tuotteet voivat saada uuden lookin.

Menee kuitenkin vielä hetki, ennen kuin kuluttajat pääsevät kokeilemaan uutta tuotetta. Barry Callebaut esitteli suklaan ensimmäistä kertaa tiistaina ja tuotteen odotetaan saapuvan markkinoille noin kuuden kuukauden päästä, CNBC kirjoittaa. Tämä johtuu siitä, että Barry Callebaut myy suklaata kuluttajien sijasta valmistajille. He luovat rubiinisuklaasta tuotteita, jotka saavat kuolamme valumaan.

Jaa tämä tieto ystävällesi, jonka kanssa popsit usein suklaata!

Lähde: Foodbeast.com

Kommentit

kommenttia