Tällaiset asiat ärsyttävät tarjoilijoita.

Reddit -palveluun ladattiin kysymys tarjoilijoille: Mikä on pahinta mitä asiakkaat tekevät ravintoloissa, ehkä huomaamattaan tekevänsä mitään väärin? Vastauksia tuli runsaasti. Alle on poimittu kymmenen parhaaksi äänestettyä kommenttia.

Vauvojen likaisten vaippojen vaihtaminen. Toisin kuin tuoreet vanhemmat ehkä kuvittelevat, vauvat eivät kakkaa sateenkaaria ja auringonpaistetta. Hoida asia muualla.

Jatkuva kyseleminen: Joko ruokani tulee? Asiakkaat eivät ymmärrä, että tilaus tulee heti kun se on valmis ja kun tarjoilija ehtii sen muilta kiireiltään tuomaan. Tarjoilijat eivät laiskuuttaan anna asiakkaiden odottaa.

Uskonnolliset lentolehtiset eivät ole korvike tipille.

Valittaminen ruoasta vasta kun ollaan maksamassa laskua. Valitukset ovat kaikin puolin ok, kunhan sitä ei tehdä siinä vaiheessa kun on jo myöhäistä koittaa korjata asioita.

On ok käyttää insuliinipistoksia ennen ruokailua, jos olet diabeetikko. Älä kuitenkaan jätä insuliinipiikkejäsi lautasenreunalle. Insuliinipiikit aiheuttavat todellista vaaraa henkilökunnalle.

Jos et ole valmis tilaamaan vielä, kerro se. Älä odotuta tarjoilijaa vierelläsi viittä minuuttia, ikään kuin olisit koko ajan parin sekunnin päässä tilauksen kertomisesta.

Viheltäminen tai sormien naksuttelu tarjoilijan paikallesaamiseksi. Tarjoilijat eivät ole koiria.

Puhelimen pitäminen pöydällä niin, että tarjoilija saattaa vahingossa kaataa jotain sen päälle.

Jutteleminen kaverin kanssa käytävällä niin että tarjoilija ei pääse ohi.

Latistava ja alentava puhetyyli tarjoilijoille puhuttaessa.

Oletko itse tarjoillut? Onko samantyylisiä kokemuksia? Kommentoi alla!

Lähde: Reddit