Tarjoilijat näkevät kaikenlaista työaikana ja tapahtumiin kuuluvat myös luonnollisesti surkeat treffit.

Jokainen ihminen käy jossakin vaiheessa elämäänsä surkeilla treffeillä, jotka tekisi mieli unohtaa samantien.

Lue alta tarjoilijoiden tarinoita, kun he paljastavat, mitä kaikkea on uran aikana tullut nähtyä:

1.

“Olin tarjoilijana New Yorkissa ja katselin pariskuntaa, jotka olivat tavanneet Tinderin välityksellä. Nainen oli täysin hullu, sillä hän jatkuvasti kertoi miehelle, kuinka onnekas hän oli saadessaan tavata naisen. Nainen kertoi myös, että ei olisi koskaan uskonut, että mies olisi niin tylsää seuraa. Nainen tilasi 5 tai 6 Long Island Iced Tea:tä ja shotteja. Pöydässä istunut mies joi vain pari kaljaa. Mies sai kuitenkin lopulta maksaa koko laskun.”

2.

“Suosikki kohtani tässä esityksessä oli se, kun mies meni ”vessaan” ja pakeni paikalta palotikkaita pitkin. Kerrassaan nerokasta!”

3.

“Baarissani on kaksi kerrosta ja sinä iltana tein töitä yläkerrassa. Eräs pariskunta tuli paikalle oluiden kanssa ja istahti minun työpisteelleni.”

4.

“Pariskunta oli ottanut muutaman liikaa, mutta päätin tarjoilla heille vielä juomat, jotka onnistuin kuitenkin pudottamaan maahan. Mies tokaisi tämän jälkeen: khiiithoos thoosi paalljjjoon. He todellakin olivat humalassa.”

5.

“Tein töitä ja kävin tarkistamassa pariskunnan pöydän. Nainen oli lähtenyt ja mies näytti erittäin huonovointiselta. Ajattelin itsekseni, että hän on aivan… ja samalla mies oksensi ympäri pöytää.”

6.

“Hain apulaisen ja roskakorin, jonka jälkeen laitoin apulaisen siivoamaan oksennusta. Tämän jälkeen vein roskakorin juuri oksentaneen miehen eteen. Kerroin miehelle, että hänen pitää kävellä roskakori kädessään vessaan ja lähteä lätkimään.”

7.

“Juoksin ympäri ravintolaa ja etsin miehen treffikumppania. Löysin naisen baaritiskiltä maksamassa laskua, jolloin nainen kertoi, että kyseessä oli heidän ensitreffit. He olivat tavanneet tutun ystävän kautta ja nainen ei tuntenut miestä lainkaan. Minä ja baarimikko maksoimme laskun.”

8.

“Nainen tuijotti kuolon vakavasti miestä silmiin ja kertoi: no tuota, minulla on tytär ja rakastan häntä erittäin paljon. Nainen otti tämän jälkeen laukkunsa ja lähti lätkimään. Ilme hänen kasvoillaan oli sanoinkuvaamaton.”

9.

“Teini toi tyttöystävänsä treffeille. He olivat sen verran nuoria, että äiti saattoi heidät paikan päälle. Pojan äiti on cool ja ehdottaa hän menisi baariin odottamaan, jotta nuori pari saisi olla rauhassa. Poika halusi kuitenkin, että hänen äitinsä istuu illan heidän kanssaan. Parasta on se, että poika puhui äitinsä kanssa koko illan, kun he istuivat ravintolassa.”

10.

“Olin tarjoilijana ja kuulin, kun mies kertoi koko treffien ajan, kuinka ainutlaatuinen ja fiksu ihminen hän on. Nainen oli kohtelias ja nyökkäili koko illan ajan ja aina, kun hän oli saamassa puheenvuoroa mies keskeytti ja jatkoi omaa tarinaansa. Erittäin julmaa.”

Lähde: thechive.com