Nykyään ihmiset testaavat mitä ihmeellisimpiä dieettejä, joten erikoisetkaan kokeilut eivät herätä paljoa huomiota. Amerikkalaisella Peter Filakilla on kuitenkin niin erikoinen dieetti, että se on herättänyt huomiota ympäri maailmaa: Mies väittää ettei juo ollenkaan vettä eikä muitakaan nesteitä.

Filak kertoo Vice-sivuston haastattelussa eläneensä ilman vettä jo vuodesta 2012. Filak kertoo syövänsä päivän aikana noin 800 – 1000 kalorin edestä vihanneksia ja hedelmiä, eikä mitään muuta. Myös miehen chihuahua -koira osallistuu vedettömään dieettiin: Se saa lenkkien aikana janoonsa kiiviä ja porkkanoita.

Youtube-kanavallaan Filak kertoo vedettömän dieettinsä eduista ja opastaa mm. oikeanlaiseen ananaksensyömistekniikkaan:


Ei enää hikeä eikä tuhlattua aikaa keittiössä

Filak kertoo työskennelleensä aiemmin hoitajana sairaalassa, mutta lopettaneensa työt huomattuaan miten potilaat suorastaan pakotetaan juomaan vettä. Nykyään mies toimii webkameran takana eräänlaisena aikuisviihdemallina ja kirjoittaa kirjoja.

Vice-sivuston haastattelussa Filak kertoo pärjäävänsä mainiosti ilman vettä. Hän kertoo olevansa energisempi kuin aiemmin ja hikoilevansa huomattavasti vähemmän. Hän kertoo myös nauttivansa siitä ettei öisin tarvitse enää heräillä vessakäynneille.

Filak myös toteaa uskovansa että vedenjuonti on hömpötystä. Tavallisesta hanavedestä ei hänen mukaansa saa juomakelpoisesta edes suodattamalla sitä: ”Suodattaminen vain ottaa pois joitain kemikaaleja ja tuo tilalle toisia. Erityisen haitallisia ovat ne filtteröidyt vedet joihin on lisätty klooria, fluoria ja mitä kaikkea” Filak sanoo.

Filak uskoo elävänsä 150-vuotiaaksi vedettömän dieettinsä avulla. Toivokaamme että ihmiskunta osaa viimeistään siinä vaiheessa puhdistaa vettä siten että se kelpaa herra Filakillekin.

Katso myös:

Lisää ruokamaailman outouksia

Lähde: FoodBeast