Starbucks tunnetaan kahvilaketjuna, jossa tarjoilijat usein kirjoittavat asiakkaan nimen kuppiin. Jotkut tarjoilijat innostuvat hieman tyylittelemäänkin, ja lisäävät kupin kylkeen ehkä sydämen tai pari.

Unohtakaa nimet ja sydämet, Gabriel Nkweti Lafitte, 41, on nostanut kuppipiirrokset aivan uudelle tasolle. Lafitte työskentelee baristana lontoolaisessa Starbucksissa, missä hän piirtää lähes Van Goghmaisia teoksia asiakkaidensa kuppien kylkeen. Lafitte kertoo käyttävänsä joidenkin kuppien piirtämiseen jopa 40 tuntia – hän siis piirtää ne etukäteen kotonaan. Vain kaikkein kohteliaimmin käyttäytyvät asiakkaat voivat saada käsiinsä Lafitten taideteoksia. Asiakkaat voivat myös pyytää Lafittelta kuppia tietyllä kuviolla.

Lafitte kertoo nauttivansa asiakkaiden yllättyneistä ilmeistä heidän saadessaan kupin käteensä. Hän myös toivoo joskus näkevänsä kuvioitaan keraamisiin kuppeihin painettuina – tähän asti hän on piirtänyt vain kertakäyttömukeihin, ja ikuistanut ne mm. Twitter-tililleen kuvina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähde: Huffington Post

Katso myös:

Kommentit

kommenttia