Käytkö usein McDonald’s -ravintoloissa? Saatat muuttaa mielesi luettuasi tämän.

Olen yrittänyt välttää pikaruokaketjuja lähinnä siksi että haluan pudottaa painoa ja hampurilaiset tai ranskalaiset eivät sovi tämän vuoksi ruokavaliooni. En kuitenkaan väitä ettei välillä tekisi mieli haukata palaa mehukkaasta BicMacista tai McFeast -hampurilaisesta.

Tämä uutinen tukee erinomaisesti dieettiäni, sillä luettuani mitä Iso-Britannian Cambridgessa sijaitsevassa mäkkärissä tapahtui, en halua hetkeen syödä pikaruokaa.

Brittinainen löysi ketsupin seasta jotain karmivaa

Englannista kotoisin oleva Isabella Ritchie oli tavalliseen tapaan Cambridgessa sijaitsevassa McDonald’sissa. Hän oli tilannut ateriansa ja mennyt hakemaan ketsuppia ranskalaisia varten. Mutta seuraavaksi hänen huomionsa kiinnittyi ketuppipuristimeen ja erityisesti sen sisältöön…

Isabella katsoi ketsuppipumppua tarkemmin ja huomasi että sen sisäpuolella oli eläviä matoja! KYLLÄ KUULIT OIKEIN. ELÄVIÄ MATOJA.

Isabella ei ollut uskoa näkemäänsä todeksi, joten hän päätti huomauttaa asiasta henkilökunnalle. Kukaan ei kuitenkaan ottanut Isabellan väitettä tosissaan ja henkilökunta jatkoi annoksien tarjoilua tavalliseen tapaan. Niinpä nainen joutui itse varoittamaan paikalla olleita ihmisiä ketsuppipumpun sisällä olevista madoista.

Hän lisäsi päivityksen Twitteriin:

”En syö McDonald’sin ketsuppia enää koskaan. Henkilökunta ei huomionut minua ja jatkoi asiakkaiden palvelua. Jouduimme pysäyttämään ihmisiä ja varoittamaan heitä näkemästämme. Tämä on todella ällöttävää.”

Kuinka olisit toiminut vastaavassa tilanteessa? Olisin luultavasti oksentanut siihen paikkaan.

Jaa uutinen ystävillesi, jotka asioivat usein mäkkärissä!