Keraamisen lieden puhdistaminen – vältä nämä virheet!

Keraaminen liesi on modernin keittiön vakiovaruste. Se näyttää tyylikkäältä, mutta vain jos se on puhdas. Keraaminen liesi on pääsääntöisesti helpompi saada puhtaaksi kuin sähköliesi, mutta sinun tulee kuitenkin muistaa muutama tärkeä seikka keraamisen lieden puhdistamisessa. Vääränlainen pesutyyli voi jopa vaurioittaa liettä!

Vältä nämä virheet keraamisen lieden puhdistamisessa

  1. Liian karheat pesuvälineet, kuten teräsvilla ja karhunkieli eivät sovellu keraamisen lieden pesemiseen, vaikka ovatkin oivallinen apu tavallisen sähkölieden pesussa. Ne hankaavat keraamiseen pintaan naarmuja, jotka eivät enää lähde pois. Naarmuihin kerääntyy likaa, joka on entistä hankalampi puhdistaa.
  2. Lieden pesu kuumana on ehdoton ei. Liesi on hyvä pestä vasta jäähtyneenä. Mutta älä odota liian kauan niin, että ruoka pinttyy kiinni. Pesuaineet voivat reagoida kuumuuden kanssa niin, että ne vaurioittavat liettä.
  3. Liikaa voimaa ei kannata käyttää keraamisen lieden pesemisessä. Älä paina liian lujasti, sillä lieden lasi saattaa haljeta.
  4. Vääränlainen pesuaine hyviä ja ekologisia pesuaineita keraamiselle liedelle ovat valkoviinietikka ja ruokasooda. Älä käytä lasinpesuainetta liedelle. Keraamiselle liedelle tarkoitettuja pesuaineita löytyy myös kaupasta.

Jaa nämä loistavat vinkit kavereillesi!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.