Gordon Ramsay paljastaa, miksi hän ei koskaan syö lentokoneissa tarjottua ruokaa

Gordon Ramsay on syönyt uransa aikana useita hirveitä ruoka-annoksia, mutta lentokoneissa hän ei syö omien sanojensa mukaisesti koskaan.

Gordon kertoo, että hän työskenteli lentoyhtiössä 10 vuoden ajan ja näki, kuinka ruokaa käsiteltiin ja valmistettiin. Tämän myötä hän vannoi, että ei koskaan tulisi laittamaan lentoyhtiöiden tarjoamaa ruokaa suuhunsa.

Ramsay kertoo asian tässä muodossa: ”Ei ole mitään helv*tin keinoa, millä minut saa syömään lentokoneissa tarjottua ruokaa.”

Huippukokki kertoo, että hän syö usein omassa ”Plane Food” -ravintolassaan, joka sijaitsee Heathrow:n lentokentällä. Mikäli ravintolaa ei ole saatavilla, Gordon valmistelee itse ruokansa ja syö hyvin ennen lentoa.

Lentoyhtiöiden tarjoamasta ruoasta on olemassa useita mielipiteitä ja ruoan laatu vaihteleekin valtavasti myös yhtiöiden välillä. Gordon Ramsay kuitenkin tyrmää kaikki ruoat samaan kastiin.

”Haluaisin ajatella, että lentoyhtiöiden ruoka ei ole niin ällöttävää kuin kokit sanovat sen olevan. Tiedän kuitenkin totuuden ja se ällöttää minua joka lennolla. Kiitos paljon, Gordon.”

Mitä mieltä sinä olet Gordon Ramsayn mielipiteestä?

Lähde: Foodbeast.com