Baareissa ja yökerhoissa kannattaa olla tarkkana omien juomien kanssa.

Yökerhoissa ja baareissa on mukava viettää aikaa hyvien ystävien tai perheenjäsenten kanssa. Hauska ja ihana ilta voi kuitenkin nopeasti saada kamalan päätöksen, jos joku sujauttaa juomaasi tyrmäystippoja.

Minulla on itse asiassa muutamia ystäviä, jotka epäilevät juoneensa tyrmäystippoja sisältänyttä juomaa – onneksi mukana oli myös muita ihmisiä, jotka pystyivät auttamaan heidät turvallisesti kotiin.

Tyrmäystippojen käyttö on onneksi tänä päivänä hyvin ihmisten tietoisuudessa ja harva jättää juomaansa vahtimatta. Myös baareissa oleva henkilökunta tarkkailee ja ilmoittaa viranomaisille epäilyttävän näköisestä käytöksestä.

Tässä tapauksessa vastuullinen baarimikko pelasti naisen kamalalta tilanteelta. Samalla tyrmäystippoja naisen juoman sekaan sujauttanut mies sai elämänsä opetuksen.

Blurred defocused side view of barman and people drinking and having fun at cocktail bar - Social gathering concept with people enjoying time together - Warm retro contrast filter with focus on shaker

”Whispers” on sivusto, jossa ihmiset voivat kertoa anonyymisti kokemuksistaan. Niinpä sivustolta löytyy myös melko rajuja tarinoita, kun pelkoa kiinnijäämisestä ei ole olemassa.

Baarimikko kertoi sivustolla tilanteesta, jossa hänen täytyi toimia salamannopeasti. Kaikki alkoi siitä, kun hän näki miehen kaatavan naisen juoman sekaan tyrmäystippoja…

”Mies katsoi hetkeksi pois päin ja minä vaihdoin naisen sekä miehen juomien paikkoja. Sitten seurasin hitaasti ja varmasti, kun hän huumasi itsensä”, baarimikko kirjoittaa.

Mitä mieltä olet tällaisesta ratkaisusta? 

Jaa uutinen Facebookissa ja muistuta ystäviäsi baarien juomiin liittyvistä riskeistä.