Sosiaaliseen mediaan jaettiin noin viikko sitten video, jossa täynnä Prosecco-kuohuviiniä oleva säiliö alkaa tulvimaan ja muodostaen suihkulähteen.

Tilanne saattaa kuulostaa taivaalliselta, mutta olen varma että omistajat sekä työntekijät ovat asiasta eri mieltä. Itse asiassa tämä oli paikallisella tilalla työskentelevien ihmisten pahin painajainen.

Videomateriaali kuvattiin Italian Trevinon provinssissa Coneglianossa, lähellä Venetsiaa. Prosecco -nimistä kuohu- tai valkoviiniä voidaan valmistaa vain tietyillä alueilla Italiassa.

Prosecco

”Prosecco-suihkulähde” oli muutaman metrin korkuinen ja juomaa suihkusi ulos tankista joka sisälsi ainakin 30 tuhatta litraa Proseccoa. Tuo määrä riittäisi helposti hukkumiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

On vielä epäselvää mitä tankille todellisuudessa tapahtui… Oliko se täytetty liian täyteen vai oliko kannessa jotain vikaa – kukaan ei vielä tiedä.

Luulen että joku ravisti tankkia oikein kunnolla, jonka vuoksi se alkoi tulvia. Eikö kuohuviini yleensä toimi tällä tavalla?

Tapauksesta kuvattu video julkaistiin Facebookiin L’enoteca Zanardo Giussanon toimesta. Videota on katsottu yli miljoona kertaa.

Tilanne näyttää pahalta, tosin se ei luultavasti ole kovinkaan vahingollinen Proseccoa valmistavan yrityksen näkökulmasta.

Todella lämpimän kesän ansiosta viinituotanto on ollut paljon odotettua parempaa, joten rypäleitä ja juomaa varmasti riittää. Jos tapaus olisi sattunut viime vuonna, niin tilanne olisi voinut olla toinen. Surkea sää meinasi pilata Prosecco-sadon jopa niin pahasti että juoma olisi loppunut kesken kaiken – tämä vuosi kuitenkin paikkasi tilanteen hienosti.

Itse asiassa alueen odotetaan tuottavan tänä vuonna noin 600 miljoonaa pulloa kuohuvaa Proseccoa. Joten sitä siittää varmasti suurille perheille Joulun ajaksi!

Onko sinulla ystäviä, jotka olisivat ottaneet ilon irti tästä ”onnettomuudesta” – jaa juttu heille!

Lähde: ladbible.com