Oletko pakkaamassa evästä lentokoneeseen? Tässä neljä asiaa jotka kannattaa huomioda – itsesi ja kanssamatkustajien hyväksi.

 

 

1. Vältä ruokia jotka vaativat säätämistä ja kokoamista

Lentokoneiden istuintila tuntuu pienenevän pienenemistään. Ahtaissa tiloissa ei kannata syödä mitään sellaista mikä vaatii paljon valmistelua ennen syömistä. Voitele siis leipäsi ja kokoa sandwichisi ennen lentokoneeseen astumista.

 

 

2.Vältä tuoreruokia

Viivytykset ja paahteisen kuumat odottelutilat ovat yleisiä maailman lentokentillä, joten jääkaappisäilytystä kaipaavia ruokia ei kannata mukaan lentokoneessa syötäväksi.

 

 

3. Vältä vahvasti tuoksuvia ruokia

Vahvasti löyhkäävät ruoat ovat pahin moka mitä lentokoneruokailussa voi tehdä. Kukaan tuskin saa päähänsäkään viedä hapansilakkaa (maailman kenties löyhkäävintä ruokaa) lentokoneeseen, mutta muitakin syntisesti haisevia ruokia kannattaa välttää: Mm. valkosipulitahnoja, kalaa ja currykastikkeita.

 

 

4. Vältä sotkuisia ruokia

Ribsit ja wingsit ovat oivaa herkkua, mutta lentokoneruokaa ne eivät varsinaisesti ole. Jos mahdollista, niin vältä kaikkea mikä saa sormesi tahmaisiksi tai murenee helposti rinnuksillesi ja penkeille.

 

 

Katso myös:

Lisää ruokaniksejä

 

 

Lähde: TheKitchn

Kuva: Antti Havukainen, John Verive


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

kommenttia