Walesilainen perheenäiti Maria Layton koki kauhunhetkiä ostettuaan paikallisesta Tesco-ruokakaupasta pussillisen banaaneja. Hän löysi yhden banaanin sisältä hämähäkin, jonka Layton tunnisti vaaralliseksi brasilianvaeltajahämähäkiksi. Layton oli nähnyt hämähäkin kuvan uutisissa.

Kuolemanvaara ja pitkä erektio

Brasilianvaeltajahämähäkkejä esiintyy nimensä mukaisesti Brasiliassa, missä ne vaeltavat öiseen aikaan ja munivat banaanien sisälle. Brasilianvaeltajahämähäkki on yksi vaarallisimmista hämähäkkilajeista – sen purema voi aiheuttaa kuoleman tai jopa neljä tuntia kestävän erektion miehille. Jälkimmäisen ominaisuuden vuoksi kyseisiä hämähäkkejä tutkitaan myös potenssilääketarkoituksessa.

Löydettyään hämähäkin banaanin sisältä Layton teki kuten uutisissa oli ohjeistettu: Hän sulki banaanin pakasterasiaan ja laittoi rasian pakastimeen. Sitten hän soitti Tescoon, mistä ohjeistettiin Laytonia tuomaan banaani ja vaarallinen hämähäkki takaisin kauppaan.

Layton selvisi säikähdyksellä, mutta kritisoi Tescon palautuspolitiikkaa. Laytonin mielestä asiakkaita ei tulisi velvoittaa kantamaan tappavia hämähäkkejä takaisin kauppaan.


Katso myös:
Banaaniherkkuja

Lähde: Makuja / Telegraph

Kommentit

kommenttia