Inspiroiva painonpudotustarina on motivoinut tuhansia internet-käyttäjiä.

Reddit -käyttäjä ”EdmontonAB83” paljasti, kuinka hän pudotti vuodessa 32 kilogrammaa painoa. Aloittaessaan nainen painoi 95 kilogrammaa ja dieetin loppuessa 62,5 kilogrammaa. Hänen tavoitepainonsa oli 56 kiloa, mutta voimme todeta, että nainen on jo selvästi voiton puolella!

Naisen lataamat kuvat keräsivät nopeasti suosiota

Painoa pudottaneen naisen valokuvat saivat nopeasti kehuja ja tykkäyksiä, moni kysyikin vinkkejä ja apua omaa diettiä varten.

Mitään taikatemppua ei kuitenkaan ollut, sillä painonpudotus perustui todella yksinkertaiseen menetelmään.

”Minun tapani oli todella helppo, ostin aktiivisuusrannekkeen ja aloin kävellä 10-16 askelta päivässä”, EdmontonAb83 kirjoitti.

”Kävin myös ravitsemusterapeutilla kysymässä ruokavalioon liittyvistä asioista, jotka askarruttivat minua”, nainen kertoo ja jatkaa.

”Suurin osa annoksista, joita valmistin olivat peräisin skinnytaste.com -sivustolta, IHANIA reseptejä.”

Reddit / EdmontonAB83
Reddit / EdmontonAB83

Kaloreiden määrä on kohtuullinen

”Olen 1200 kilokalorin dieetillä, ja annosten pääpaino keskittyy lounaaseen ja illalliseen”, nainen kirjoittaa Redditissä.

”Pidin ruoanlaitosta, eikä minulla ollut vaikeuksia noudattaa diettiä. Punnitsin kaikki annokseni, tämä on ainut tapa varmistaa, että saat oikean määrän ravintoa varsinkin alussa. Lopetin lounaiden ja herkkujen ostamisen, pakkasin sen sijaan töihin kotona valmistamani annoksen.”

Kevyt liikunta kuului Edmontonin rutiineihin: ”Joogasin ja huomasin, että se auttoi selkäkipuihin.”

Muista liikkua

”Lähde liikkeelle! Aloitin kävelemällä, kävelemällä joka paikkaan! Kävelin, sillä uskoin sen olevan turvallista ilman loukkaantumisriskiä.”

”Liikkumalla saat myös syödä enemmän, se ei ole lainkaan hassumpi asia! Älä kuitenkaan käytä liikuntaa tekosyynä herkuttelulle”, nainen toteaa.

Reddit / EdmontonAB83
Reddit / EdmontonAB83

Laihduttaminen vaatii muutamia yksinkertaisia rutiineja ja onnistuminen on huomattavasti todennäköisempää. Jaa nämä vinkit ystävillesi!

Lähde: express.co.uk