Monelle suomalaiselle tuttu huippukokki Jyrki Sukula juhlistaa toukokuun aikana 40-vuotista uraansa Kauppatorin kulmalle avattavalla Sukula 40 pop up -ravintolalla.

Sukula on tehnyt pitkän ja merkittävän uran ravintoloissa ja erilaisten ruokaohjelmien parissa, mutta aina hänellä ei ole helppoa ollut. 15-vuotiaana peruskoulusta valmistunut Sukula ei päässyt mihinkään kouluun, mutta lopulta hän sai kesätyöpaikan Hangon kasinolta.

Kesän jälkeen Sukulalle tarjottiin jo oppisopimuspaikkaa ravintolasta ja sillä tiellä mies on edelleen. Hän kertoo miten tärkeää hyvien esimiehien tuki on ollut hänen uransa varrella.

Nyt 40-vuotta myöhemmin hän on yksi Suomen rakastetuimmista televisio kokeista ja varmasti tunnetuimpia suomalaisen ruokakulttuurin kehittäjiä. 

–” Nyt on hyvä hetki juhlia 40 vuotta. Minun koko elämäni on ollut juhlien järjestämistä ja mielihyvän tuottamista muille. Rakastan sitä, että pääsen tekemään ruokaa muille, joten sillä tavalla aion juhlistaa tähän astista työuraani.” Sukula kertoo.

Onnea Jyrki! Jaa vinkki ystävillesi ketkä haluaisivat vierailla Sukulan uudessa pop up -ravintolassa!