Yön yli liotetut mantelit ovat hyvänmakuisia ja tavattoman terveellisiä.

Mantelit sisältävät vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja, jotka ovat elintärkeässä roolissa hyvinvointimme kannalta.

Tässä muutamia syitä, miksi jokaisen kannattaa syödä liotettuja manteleita ennen aamupalaa!

1. Ehkäisee ihon ikääntymistä

Useimmat meistä käyttävät nykyään paljon rahaa tuotteisiin, jotka ehkäisevät ja hidastavat vanhenemisen merkkejä. Liotetut mantelit sisältävät paljon E-vitamiinia ja voimakkaita antioksidantteja, jotka pitävät ihosi hyvinvoivana ja kimmoisana.

2. Ehkäisee aknea

Liotetut mantelit voivat ehkäistä ja lievittää aknen aiheuttaman tulehduksen oireita. Jauha muutama manteli ja lisää joukkoon hunajaa – hiero seosta kasvoihisi ja saat tehokkaan suojan!

3. Laskee koresteroliarvoja

Erään tutkimuksen mukaan manteleiden syöminen voi lisätä hyvien rasvojen määrää veressä. Samaan aikaan mantelit myös poistavat verestä huonoja rasvoja.

4. Alentaa verenpainetta

Liotetut mantelit ylläpitävät normaalia verenpainetta. Mantelit sisältävät hieman natriumia ja paljon kaliumia, joka ehkäisee korkeaa verenpainetta.

5. Ehkäisee aivohalvauksia

Korkea verenpaine ja tukossa olevat verisuonet voivat johtaa aivohalvaukseen. Siksi liotetut mantelit sopivat täydellisesti ihmisille, jotka haluavat pitää huolta aivoistaan.

6. Vahvistaa immuunijärjestelmää

Yön yli liotetut mantelit sisältävät prebiootteja, jotka edistävät hyvän bakteerikannan kasvua.

Ihmisten suolistolla ja ruoansulatuskanavalla on merkittävä rooli sairauden ennaltaehkäisyssä.

8. Edistää terveen ruoansulatuksen toimintaa

Mantelit sisältävät jonkin verran kuituja, jotka edistävät ruoansulatuksen toimintaa. Kuidut ovat tärkeässä roolissa, sillä ne auttavat kehoa absorboimaan ravinteita tehokkaammin ja liikuttamaan ruokaa suolistossa.

9. Kasvattaa lapsesi älykkyyttä

Lapset voivat syödä 4-6 liotettua mantelia päivässä. Tämä tehostaa muistia ja auttaa rakentamaan kognitiivisia toimintoja.

Lähde: Youtube / Natural Ways