Ruokakaupoista ostettuihin tuotteisiin voi pääsääntöisesti luottaa — inhimilliset virheet ovat silti mahdollisia.

Kaupasta ostetut salaatit voivat sisältää epämiellyttäviä yllätyksiä. Harva osaisi kuitenkaan odottaa, että salaattipaketin sisäpuolelta löytyisi elävä sammakko… Kyllä, kuulit oikein ELÄVÄ SAMMAKKO!

ABC7 -uutisten mukaan Becky Garfinkel oli ostanut Target-tavaratalosta salaatin ja löytänyt paketin sisäpuolelta elävän sammakon. Nainen säikähti ja meinasi tappaa sammakon, mutta sen sijaan hän siirsi sammakon sivuun ja pyyhki siihen tarttuneen salaattikastikkeen. Beckyn aviomies huomasi jälkeenpäin, että sammakko oli kuolemaisillaan.

Becky Garfinkel
Becky Garfinkel

Mies antoi sammakolle tekohengitystä painamalla sen rintaa, kunnes eläin heräsi eloon. Tämän jälkeen Garfinkelit olivat sitä mieltä, että he halusivat ottaa sammakon lemmikiksi

Heidän sammakkonsa nimi on Lucky ja eläin sai käyttöönsä pariskunnan vanhan akvaarion. Target tarjosi Beckylle viiden dollarin arvoista lahjakorttia korvauksena aiheutuneesta vaivasta.

Becky Garfinkel
Becky Garfinkel

Salaatin valmistanut yritys lupasi käynnistä tutkinnan ja selvittää, kuinka ihmeessä sammakko on voinut joutua salaatin sekaan.

Kaikki päättyi loppujen lopuksi hyvin, mutta Becky toteaa, ettei aio syödä hetkeen salaattia.

Kuinka sinä olisit reagoinut? Jaa uutinen Facebookissa ja kerro mielipiteesi!