Yhdysvaltain Massachusettsissa sijaitsevan autokaupan työntekijät päättivät tehdä pizzakuskille jäynän, joka osuikin lopulta pahasti autokauppiaiden omaan nilkkaan.

F & R Autosales -liikkeen työntekijät tilasivat paikallisesta pizzeriasta itselleen pizzaa 42 dollarin arvosta ja maksoivat kuskille 50 dollaria – kaksi kaksikymppistä ja kaksi viiden dollarin seteliä. Autokauppiaat eivät jääneet odottamaan rahasta takaisin, joten kuski meni menojaan.

Autokauppiaat soittivat hetken päästä pizzerian johtajalle ja valittivat pizzakuskista. Johtaja lähetti kuskin tuomaan takaisin ”väärin tipatut” kahdeksan dollaria. Kun pizzakuski ihmetteli autokauppiaiden toimintaa, eräs työntekijöistä uhkasi soittavansa uudelleen pizzakuskin pomolle ja valittavansa kuskista jos valittaminen ei lopu. Lopuksi yksi autokauppiaista uhkasi vielä potkaisevansa kuskia takalistoon jos tämä ei äkkiä häivy.

Internet-kansa asettuu pizzakuskin puolelle

Autokauppiaat latasivat videon jäynästä Youtube-kanavalleen, luullen että se herättää hilpeyttä myös asiakaskunnassa. Toisin kävi: Autokauppiaiden Yelp-arvostelusivu alkoi täyttyä huonoista arvosteluista ja Facebook-sivu kriittisistä kommenteista.

Tiettävästi autoliikkeen työntekijät ovat jo pahoitelleet tempaustaan paikalliselle pizzerialle ja asia on tältä osin sovittu. Autoliikkeen maine lienee kuitenkin pitkäksi aikaa perin pohjin tahriintunut

Tässä video jonka autokauppiaat ottivat omalta Youtube-kanavaltaan pois pian sen jälkeen kun kriittisiä kommentteja alkoi sataa joka puolelta:

Katso myös: Lisää pizzainspiraatiota
Lähde: Daily Mail
Kuva: cyclonebill

Kommentit

kommenttia