Ruokailuun liittyy paljon arkisia tilanteita, joissa voisi käyttäytyä järkevämminkin.

Ihminen on kuitenkin tapojensa orja – kaikkein arkisimpia rutiineja ei tule yleensä edes mietittyä. Homma hoituu selkäytimen kautta. Mutta voisiko naksuja syödä ilman että kädet rasvaantuvat? Tai voisiko kuppikakun syödä sotkematta naamaansa? Vastaus on molempiin kyllä, kyllä voi.

BuzzFeed ratkaisee oheisella videolla kuusi arkista ongelmaa joista emme edes tienneet kärsivämme. Suomennokset alla.

Ota nämä vinkit talteen:

  1. Tykkäätkö syödä juustonaksuja? Tai oikeastaan mitä tahansa naksuja tai sipsejä? Kokeile syödä niitä syömäpuikoilla – näin säästät partasi ja sormesi rasvalta ja suolalta!
  2. Älä käytä veistä pehmeän juuston leikkaamiseen, saat aikaiseksi vain lättänän juuston. Käytä maustamatonta hammaslankaa!
  3. Kuppikakkua syödessä tulee helposti sotkettua naamansa. Murra kuppikakun pohja ja laita se kuppikakun kuorrutteen päälle hampurilaistyyliin. Nerokasta!
  4. Olet kuorinut banaanin väärin koko ikäsi. Kuori banaani kuten apinat sen kuorivat: ei pitkän varren päästä vaan yläosastaan lähtien.
  5. Meinaatko tehdä pekonivoileivän? Tee pekoneista ”punos” kuten videolla! Ainakin se näyttää mahtavalta ja pysyy koossa paremmin.
  6. Älä anna mehujään sulaa käsillesi. Työnnä paperinen muffinssivuoka mehujääpuikkosi tikun läpi ja suojaa sormesi limaiselta mehujäämehulta!

Katso video jutun yllä!

Lähde: BuzzFeed

Katso myös:

Lisää BuzzFeediä

Lisää vinkkejä