Alkoholia ei ehkä tulevaisuudessa enää siemaillakaan drinkkilaseista, tuopeista ja shottilaseista – sitä ehkä hengitetään suoraan ilmasta!

Hengitettynä alkoholi humahtaa suoraan päähän

Hengitettynä alkoholi vaikuttaa nopeammin, mutta myös poistuu kehosta nopeammin. Hengitettynä alkoholi saattaa siis olla jopa terveellisempää: Se ei rasita suun ja suoliston limakalvoja samaan tapaan kuin nestemäisenä nautittu alkoholi, eikä myöskään aiheuta yhtä pahaa krapulaa kaikkine närästysoireineen.

Tutkimusta aiheesta on vielä hyvin vähän, joten nopeita johtopäätöksiä ei kannata tehdä. Oli miten oli, eräät yhtiöt ovat jo rahastamassa hengitetyn alkoholin markkinoita. Esimerkiksi BuzzFeedin toimittajat testasivat erästä alkoholia vaporisoivaa laitetta, tuloksena oheinen testausvideo:Nyt Lontoossa on myös avattu baari, johon astuessaan saa heti tymäkkää cocktailia keuhkoihinsa: Alcoholic Architecture -nimisessä baarissa leijuu jatkuvasti sankka alkoholisumu. Tästä syystä vierailijat saavat sisään astuessaan päällensä sadeasut:

A cocktail you breathe in #breatheresponsibly #alcoholicarchitecture #london #popup #summernightsout

Kuva, jonka Angel Lok (@lokangelupp) julkaisi


 
 
Entiseen luostariin rakennetussa Alcoholic Architecture -baarissa saa viipyä vain 50 minuuttia kerrallaan. 50 minuutin hengailu baarin alkoholisumussa vastaa yhden ison Gin & Tonic -drinkin juomista.
 
Kokemus on varsin sumea ja kostea – sanan varsinaisessa merkityksessä:
 

A pop up place where you literally breathe in the alcohol… #alcoholicarchitecture

Kuva, jonka Becca (@beccahuseyin) julkaisi


 

Misty gin

Kuva, jonka Alcoholic Architecture (@alcoholicarchitecture) julkaisi

Mitä sinä olet mieltä hengitettävästä alkoholista? Kokeilisitko? Kommentoi!

alkoholinappi

Lähde: Telegraph

Kommentit

kommenttia