Ilta-Sanomat kysyi suomalaisilta pizzakuskeilta erikoisimmista tilanteista joihin he ovat työssään joutuneet. Tässä parhaimmat.

Striptease-toivomukset

Monilla pizzakuskeilla on kokemuksia polttariporukoista ja nousuhumalaisista naisseurueista, jotka toivovat pizzan lisäksi pientä esitystä.

Riidat ja pahoinpitelyt

Joskus pizzakuski sattuu paikalle riidan tai jopa pahoinpitelyn aikana. Eräs kuski soitti poliisin paikalle asioituaan rouvan kanssa jonka silmä näytti vastikaan mustuneelta.

Omat mokat

Kyllä pizzakuskit itsekin mokailevat: Joskus pizza jää auton katolle ja asiakkaalle saapuessa ei olekaan mitään mitä antaa. Väärien pizzojen toimittaminen on myös varsin yleinen moka.

Saunaan ja bilettämään

Asiakkaat ovat usein niin fiiliksissään että olettavat pizzakuskinkin innostuvan lähtemään saunomaan tai liittymään bileisiin. Ainakaan Ilta-Sanomien haastattelemat kuskit eivät tunnustaneet ikinä liittyvänsä bileisiin.

Pizzat parvekkeen kautta

Joskus asiakkaat ovat olleet niin humalassa että ulko-oven avaaminen ei ole onnistunut. Hätä (ja humala) keinot keksii: Pizzat nostettiin ylös parvekkeen kautta narun avulla. Vaihtorahat saatiin takaisin kukka-amppelin avulla.

pizzathrow
Lähde: Thomas Scott Oldbury

Katso myös: Lisää pizzaherkkuja
Lähde: Ilta-Sanomat
Kuva: ANBI

Kommentit

kommenttia