Tämän luettuasi tulet lisäämään ylimääräisen ripauksen kardemummaa pullataikinaan

Tiedämme, että kaardemumma tuo erityisen maukkaan lisäyksen pullataikinaan, mutta sillä on myös loistavia terveysvaikutuksia.

Kardemummalla on monia terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Se auttaa suojaamaan sydäntäsi kohonneelta kolesterolitasolta ja korkealta verenpaineelta. Se auttaa myös hallitsemaan diabetesta ja alentamaan maksatoksisuutta. Sitä käytetään myös ruoansulatuskanavan ongelmien hoitoon. Sitä käytetään myös pahan hajuisen henigtyksen hoitoon.

Tiesitkö näistä kardemumman terveysvaikutuksista?

  1. Infektioita torjuvia ominaisuuksia.

Päinvastoin kuin muinaiset kasviperäiset hoidot haitallisia bakteereja vastaan, nykyaikaisten antibioottien on havaittu aiheuttavan sivuvaikutuksia, kuten hyvien bakteerien tuhoamista suolistossa. Mausteet, kuten kardemumma, eivät välttämättä ole yhtä jatkuvasti voimakkaita, mutta ne estävät vain tarttuvia mikrobeja, eivät hyödyllisiä probiootteja.

2. Ruoansulatuskanavan terveyttä tukemassa

Kardemumman metanoliuute on komponentti, joka auttaa hallitsemaan ruoansulatuskanavan vaivoja, kuten happamuutta, ilmavaivoja ja vatsakramppeja.

Kimvanvuuren / Pexels

3. Verensokerin säätelijä

On havaittu, että kardemumma auttaa säätelemään glukoosi- ja insuliinitasoja estämällä ruoansulatusentsyymejä. Näiden entsyymien aktiivisuuden menetys vähentää tärkkelyksen ja proteiinien pilkkoutumista.

4. Suun terveyden edistäjä

Kardemummassa on ainesosia, jotka auttavat torjumaan hampaiden rekiintymiseen liittyviä yleisiä bakteereja. Se on myös yleinen ainesosa suuvedessä, jota käytetään estämään hammasplakkia. Lisäksi, sen eteerinen öljy on suosittu ainesosa purukumeissa.

Jaa artikkeli ystävillesi, jotka eivät ole vielä tietoisia näistä terveyshyödyistä.

Lähteet


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.