Kahvinporoja tulee harvemmin säästettyä, eikö vain?

On kuitenkin olemassa monia syitä miksi kahvinporot kannattaisi ehdottomasti säästää.

1. Poistaa pahaa hajua

Haiseeko pakastimesi tai jääkaappisi pahalta?

Kuivaa kahvinporot ja laita ne pellin päälle. Laita pelti jääkaappiin tai pakastimeen ja kahvinporot neutralisoivat pahan hajun.
Sama niksi toimii myös vaatehuoneessa tai asuntovaunussa.

2. Heitä hyvästit täille

Kokeile laittaa kahvinporoja iholle tai kissan turkkiin, jotta pääset eroon täistä. Kahvinporot tappavat täit ja puhdistavat turkin. Muista kokeilla niksiä pienelle alueelle ja katso kuinka eläin reagoi.

3. Poista paha haju käsistä

Kahvi neutralisoi pahan hajun myös käsistä. Hiero kahvinporoja käsiin, jos olet leikannut sipulia, kalaa tai koskenut muihin pahanhajuisiin asioihin.

4. Pidä eläimet poissa kukkapenkistäsi

Oletko kyllästynyt eläimiin, jotka tuhoavat kukkapenkkisi tai istutukset? Levitä kahvinporoja ja appelsiininkuoria kukkapenkkiin, jonka avulla eläimet pysyvät loitolla.

5. Puhdista kattila

Laita kahvinporoja kostean rätin päälle ja hiero kattiloihin tai paistinpannulle pinttynyt lika pois. Älä kuitenkaan käytä tätä niksiä keraamisiin tuotteisiin.

6. Heitä hyvästit liukkaalle pihalle

Suola ja hiekka ovat tunnettuja keinoja jään sulattamiseen. Mutta kuivatut kahvinporot toimivat lähes yhtä hyvin, lisäksi ne eivät vahingoita ympäristö jään sulaessa.

7. Poista naarmuja tummista puukalusteista

Voit poistaa tummiin kalusteisiin ilmestyneitä naarmuja kahvinporojen avulla. Sekoita hieman kahvinporoja ja 1 rkl oliiviöljyä, niin että seos on paksua. Hieroa naarmua ja kuivaa se. Valmista!

Eikö ollutkin käteviä niksejä?

Jaa artikkeli Facebookissa ja ystäväsi kiittävät sinua.

Kommentit

kommenttia