Juo päivittäin lasillinen vettä, jossa on ananasta — 5 uskomatonta terveysvaikutusta!

Lisää vesilasiin ananasta ja kehosi kiittää sinua monin tavoin!

Aamuisin on hyvä opetella itselleen terveellisiä tapoja, joista muodostuu lopulta rutiineja. Tällaisilla rutiineilla ei välttämättä saavuteta huimia muutoksia päivässä, mutta pidemmällä aika välillä kehosi tulee kiittämään sinua takuu varmasti!

Voit lukea alapuolelta ananaksen terveydellisistä ominaisuuksista ja katsoa videon.

Ananas victoria2

1. Se auttaa painonpudotuksessa

Ananas on monien laihduttajien ruokavalion pelastaja. Tämä täysin rasvaton hedelmä tarjoaa nesteytystä ja luontaisen makeuden vuoksi vähentää sokerihimoa. Se sisältää hyvin vähän kaloreita, joten se sopii täydellisesti laihduttajalle.

2. Se tarjoaa tehokasta nesteytystä ja auttaa ruoansulatuksessa

Ananas on koostumukseltaan 87% vettä. Se on erittäin tehokas keino nesteyttää elimistöä. Tiedetään, että nesteytys tehostaa verenkiertoa ja ruuansulatusta, pitää ihon hyväkuntoisena ja poistaa kuona-aineita.

3. Se ehkäisee tulehduksia

Reilu 2 dl ananasta tarjoaa 130% päivittäisestä C-vitamiinin tarpeesta. Tämä tekee siitä erittäin tehokkaan vastustuskyvyn ylläpitäjän. C-vitamiini lisää valkosolujen määrää, jotka ovat tärkeimpiä kehosi puolustajia tulehduksia vastaan.

gcontent / Rumble
Kuva: gcontent / Rumble

4. Se sisältää ainutlaatuista bromelaiinia

Bromelaiini on tehokas entsyymi, jota saa vain ananaskasveista. Sen tehokkaiden terveyshyötyjen vuoksi sitä käytetään myös ravintolisänä. Bromelaiinia käytetään ehkäisemään tulehduksia ja edistämään ruuansulatusta. Jos olet joskus kokenut kihelmöivää tunnetta suussa tuoreen ananaksen syömisen jälkeen, se johtuu luultavasti bromelaiinista, jonka tehtävä kasvissa on proteiinien pilkkominen.

5. Se ylläpitää silmien terveyttä

Ananakset ovat täynnä A-vitamiinia ja betakaroteenia, joka on tärkeä antioksidantti. Niiden on todistettu ylläpitävän silmien terveyttä. Nämä yhdisteet ennaltaehkäisevät kaihia ja silmänpohjan rappeumaa.

Katso loput terveydelliset ominaisuudet olevasta videosta:

Jaa tämä tieto ystävillesi, jotta he saavat ilon irti ananaksen tarjoamista terveyshyödyistä!