Tietyt herkut vain yksinkertaisesti kuuluvat jouluun – näitä ovat ainakin suklaa ja piparkakut. Tästä syystä moni onkin ottanut tyrmistyksellä vastaan tiedon, jonka mukaan supersuosittujen Fazerin piparkakkusuklaalevyjen valmistus on lopetettu tänä vuonna. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Fazer Makeisten viestintäjohtaja Liisa Eerola on kommentoinut suosikkiherkun valmistamisen lopettamista näin: ”Piparkakkusuklaan poistuminen liittyy normaaliin valikoiman uudistumiseen. Olemme saaneet paljon palautetta piparkakkusuklaan poistumisesta. Tiesimme, että sitä on hankittu erityisesti omaa nautiskelua varten, mutta palaute ja suomalaisten rakkaus juuri tähän makuyhdistelmään yllätti meidät toden teolla.”

Uusia joulusuklaamakuja tiedossa

Ilta-Sanomien haastattelema Eerola jatkaa, että piparkakkusuklaan poistumisesta huolimatta kuluttajilla on edelleen valittavanaan laadukkaita joulusuklaita. Viime vuonna uutuutena lanseerattua Karl Fazer Winter Edition -omena, krokantti ja hasselpähkinä tummasuklaata löytyy edelleen kaupoista, kuten myös tämän vuoden uutuussuklaata jossa pääosassa ovat manteli ja karpalo. Piparkakkua ei kuitenkaan tänä vuonna kaupoissa ole.

Ilta-Sanomat kysyi Eerolalta myös tulevan joulun trendiherkuista. Eerola uskoo että erityisesti suklaalevyistä koottavat ”piparkakkutalot” tulevat olemaan herkkusuiden huulilla. Tässä eräs mallisuoritus:
¨


Katso myös:
Lisää suklaaherkkuja

Lähde: Ilta-Sanomat

Kommentit

kommenttia