Lähestulkoon jokainen on joskus kuullut tarinoita erilaisista lemmenrohdoista, joilla on kyky parantaa seksielämää ja erektiota.

Moni saattaa joskus kaivata pientä lisäpiristystä rakkauselämäänsä riippumatta iästä tai sukupuolesta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse etsiä ratkaisua apteekin hyllyltä, sillä luonto tarjoaa tähänkin ratkaisun.

Näillä ruoka-aineilla ja juomilla oletetaan olevan afrodisiakkisia ominaisuuksia, joita kannattaa kokeilla ensi kerralla, kun tekee mieli tehostaa omaa seksielämää.

Kahvi

Kahvikupillisesta saatu kofeiinipotku vauhdittaa aineenvaihduntaa ja saa veren kiertämään. Se myös vapauttaa rasvaa varastosta, jotka antavat sinulle energiaa ja kasvattavat kestävyyttä juuri kaivatulla hetkellä.

Osterit

Ostereiden seksikkäälle maineelle on syynsä. Osterit sisältävät sinkkiä ja B6- vitamiinia, jotka tukevat testosteronin tuotantoa. Osterit sisältävät myös aminohappoja, jotka vauhdittavat sukuhormonien tuotantoa.

Chili

Piristä rakkauselämääsi chilillä! Tunnet varmasti kuumotuksen poskilla tulisen aterian jälkeen. Tämä kuumotus on seurausta pienten verisuonien laajentumisesta ja juuri tätä vaikutusta saatat tarvita ennen petipuuhia. Aivot tulkitsevan chilin tulisuuden kivuksi ja vapauttavat kivunlievitykseksi endorfiineja, jotka voivat luoda jopa euforisen olon.

Suklaa

Suklaa on sensuelli herkku sen ainutlaatuisen aromin ja maun vuoksi. Tumman suklaan tiedetään myös stimuloivan mielihyvähormoneja. Ei siis ole lainkaan hassumpi idea napata päivittäin muutamaa palaa suklaata!

Tiedätkö ihmisiä, jotka olisivat varmasti kiinnostuneita tästä aiheesta — jaa artikkeli Facebookissa!

Lähde: Menshealth.com