Tiesitkö että pizzavalintasi kertoo yllättävän paljon sieluenelämästäsi?

Tarkista alta mitä sinun tai kaverisi pizzatoppingit oikeasti kertovat.

Tällainen olet pizzavalintasi perusteella:

Americano (ananas, aurajuusto, kinkku)

Olet ekstrovertti ja tulet tomeen monenlaisten hyypiöiden kanssa. Harrastat joukkuelajeja ja pelaat jonkinverran rahapelejä. Olet parkettien partaveitsi ja aina baarissa pilkkuun asti. Kaveripiirisi on laaja. Et ole kovinkaan originelli tai älykäs, mutta kohtalaisen pidetty – tai ainakin siedetty – kaikesta huolimatta.

Dillinger (jauheliha, kinkku, salami, sipuli)

Luuhaat yleensä kotona tietokoneella. Tykkäät kissoista ja Wowista. Sinulla on muutamia kavereita, mutta heidän kanssaan olet sitäkin paremmissa väleissä – yleensä netin kautta. Juot Pepsiä ennemmin kuin Coca-colaa.

Bolognese (jauheliha)

Olet suomalainen perusjuntti. Et juurikaan kokeile täysin uusia juttuja, vaan tyydyt vanhaan ja hyväksi todettuun. Yksinkertainen on mielestäsi kaunista. Ostat usein pizzasi kaupan kuraläppänä. Et juurikaan välitä mitä muut sinusta ajattelevat.

Opera (kinkku, tonnikala)

Haluaisit olla vähän laihempi ja vähän terveempi, mutta kuitenkin sorrut usein pizzaan. Käyt viikottain punttisalilla, vähintäänkin näyttäytymässä. Katsot paljon elokuvia. Joskus harrastat maastopyöräilyä ja luisteluhiihtoa.

Romeo (ananas, aurajuusto, katkarapu, salami)

Kärsit itsetunto-ongelmista. Olet pidetty, mutta hartiasi eivät ole riittävän leveät ongelmille joita muidenkin puolesta kannat. Relaa vähän!

Quattro Stagioni (herkkusieni, katkarapu, kinkku, tonnikala)

Olet körkeäkylttyyriväkeä. Osaat puhua monia eri kieliä ja mielelläsi myös esittelet virheetöntä ääntämystäsi. Et osaa useinkaan päättää elämän arkisissa pulmatilanteissa: Ottaako punaiset vai vihreät verhot? Mennäkö bussilla vai junalla? Tämä ei sinua ole kuitenkaan koskaan estänyt syöksymästä uusiin seikkailuihin.

Havaiji (kinkku, ananas)

Suhtaudut kaikkeen elämässä ripauksella huumoria. Mielestäsi kalsarit voi huoletta laittaa joinain perjantaipäivinä housujen päälle. Syöt usein jälkkärin ennen pääruokaa. Joskus sotket ne yhdeksi ja samaksi annokseksi. Mielestäsi elämä on ihmisen parasta aikaa.

 

Katso myös:

Pizzaherkkuja

 

Kommentit

kommenttia