Gordon Ramsayn täydellinen hampurilainen saa herkuttelijan kuolan valumaan suupieliä pitkin.

En edes pysty kuvittelemaan, kuinka hyvältä sellainen burgeri maistuu, jota Gordon Ramsay kuvailee ”täydelliseksi.” Tällä videolla opit valmistamaan mehevän ja suuren burgerin, joka vie nälän, laadusta tinkimättä.

Videota katsoessa tulee erittäin kesäinen fiilis ja juhannus kolkutteleekin jo kohta ovella. Opettele tämä resepti ja yllätä vieraasi kesällä!

Tarvitset:

 • Pihvitomaatteja
 • Suuria keltasipuleita
 • Salaattia
 • Cheddarjuustoa
 • Naudan jauhelihapihvejä (parasta mahdollista laatua)
 • Öljyä
 • Suolaa & Pippuria
 • Sinappimajoneesia
Youtube /Good Morning America

Youtube / Good Morning America

Ohjeet:

 1. Kokoa kaikki ainekset pöydälle ja laita grilli kuumenemaan. Valmistele jauhelihapihvit ja tee niistä noin 2 senttimetrin paksuisia. Muista, että pihvien tulisi olla huoneenlämmössä noin 2 tuntia ennen paistamista.
 2. Mausta pihvit suolalla, pippurilla ja sivele päälle öljyä, jotta pihvit eivät tartu grillikaltereihin. Muista maustaa myös pihvien reunat. Etsi tämän jälkeen grillin kuumin kohta ja laita pihvit paistumaan. Muista laittaa kansi kiinni ja käännä pihvit vain kerran.
 3. Mausta sämpylät suolalla ja pippurilla. Sivele sämpylöiden päälle hieman öljyä ja paahda ne grillissä.
 4. Ota tämän jälkeen ”sipulikiekot” ja ripottele niiden päälle suolaa & pippuria. Sivele vielä öljyllä ja laita grilliin paistumaan. (Käännä sämpylät tässä vaiheessa.)
 5. Odota hetki, kunnes sämpylät ovat valmiita ja nosta ne pöydälle. Sivele pihvien päälle hieman voita, käännä ja laita grillin kansi kiinni. Mausta pihvejä kevyesti suolalla ja pippurilla ennen kuin otat ne pois. (pihvit paistuvat noin 4 min per puoli)
 6. Lisää cheddarjuustot pihvien päälle noin puoli minuuttia ennen kuin otat ne pois grillistä.
 7. Kasaa tässä välissä burgerit valmiiksi: lisää ensin sinappimajoneesi, salaatinlehdet, tomaattisiivut ja lisää hieman suolaa ja pippuria. Lisää vielä tilkka majoneesia tomaattisiivujen päälle. Ota pihvit pois grillistä ja aseta ne tomaattisiivujen päälle. Viimeistele asettamalla grillatut sipulikiekot pihvien päälle. Aseta lopuksi sämpylän yläosa paikoilleen.
 8. Nyt voit aloittaa herkuttelun ja nauttia burgereista, jotka ovat aivan kuin Gordon Ramsayn valmistamia!

Voit katsoa yllä olevasta videosta tarkemmat valmistusohjeet!

Tiedätkö ystäviä, jotka rakastavat burgereita, kesää ja grillausta? Jaa tämä artikkeli heille!

Kommentit

kommenttia