Valkosipulinkynnet sopivat ruoanlaiton lisäksi kivun, säryn ja kuumeen lievitykseen.

Valkosipulin terveyshyödyt on tunnettu jo vuosisatoja ja tiedämme, että jo muinoin valkosipulia käytettiin erilaisten sairauksien hoitoon.

Olemme jo maininneet, että valkosipuli on erittäin hyvä luontainen lääke monille sairauksille, tässä artikkelissa saat vielä lisätietoa siitä, mihin kaikkeen valkosipulia voi käyttää!

Jo yksi valkosipulinkynsi voi lievittää esimerkiksi korvatulehduksen oireita.

Valkosipulipuristin (wikipedia)

Katso alta vinkit:

Korvatulehdus

Valkosipulin on todettu poistavan kipua korvista ja lievittävän myös päänsärkyä. Korvatulehduksen aikana voit laittaa yhden puhdistetun valkosipulinkynnen korvaasi, jonka seurauksena kivun ja säryn tulisi lievittyä. Valkosipulin kynsi sopii helposti korvaasi ja se muistuttaakin rakenteeltaan hieman korvatulppaa.

HealthyViral24 -sivuston mukaan kipu ja tulehdus lievittyvät jopa muutamassa minuutissa!

Päänsärky

Toimi samalla tavalla kuin korvatulehduksen kanssa, mutta anna valkosipulin olla korvassa yön yli. Haasteena voi olla saada pidettyä valkosipulinkynsi paikoillaan, mutta esimerkiksi teippi saattaa auttaa asiaan. Aamulla päänsäryn tulisi olla poissa.

Kuume

Valkosipuli laskee kehon lämpötilaa. Voit kokeilla helpottaa lapsesi oloa, leikkaamalla valkosipulin viipaleiksi ja upottamalla sen omenaviinietikkaan. Aseta viipaleet tämän jälkeen lapsesi jaloille ja korville, jonka seurauksena lämpötilan tulisi laskea nopeasti, kertoo Healthyviral24 -sivusto.

Menetelmät saattavat kuulostaa kummallisilta, mutta ne ovat lähes ilmaista ja ei niitä kokeilematta mitään ainakaan menetä!

Jaa niksi ystävällesi, joka saattaisi hyötyä näistä yksinkertaisista vinkeistä!