Tämä tehokas rasvaa polttava juoma toimii nukkuessasi!

Kuntoilu ja laihduttaminen on parhaimmillaan palkitsevaa ja nautinnollista, mutta tiedämme varmasti jokainen, kuinka turhauttavaa voi joskus olla, kun tuloksia ei näy. Varsinkin vatsan alueella.

Onneksi luonnolla on lukuisia erilaisia hedelmiä ja kasviksia, jotka voivat olla suureksi avuksi rasvanpoltossa. Tämä tehokas ja maukas juoma edistää kehosi aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa nukkuessasi, joten heräät aamulla virkeämpänä ja saatat lyhyessäkin ajassa huomata vatsa-alueesi pienentyvän.

Juoma vaikuttaa parhaiten säännöllisesti nautittuna.

Kurkku

Cucumber and fresh dill, closeup

Kurkku on loistava kasvis sen suuren nestemäärän vuoksi. Lisäksi kurkusta saat vatsalle tärkeitä kuituja sekä A- ja E- vitamiineja. Kurkussa on myös luonnollisia diureetteja, eli aineita jotka vauhdittavat ylimääräisen nesteen poistumista elimistöstä.

Persilja ja korianteri

Persilja ja korianteri ovat täynnä erilaisia antioksidantteja ja ne sisältävät useita tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Ne ehkäisevät veden kertymistä kehoon ylläpitämällä tehokasta verenkiertoa ja vähentävät vatsan turvotusta. Lisäksi ne sisältävät äärimmäisen vähän kaloreita.

Sitruuna

Sitruuna

Sitruuna puhdististaa kehoasi toksiineista, eli siihen kertyneistä kuona-aineista. Tämä edistää kehosi aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa. Jotta keho voisi käyttää rasvavarastoja energianlähteenään, se tarvitsee runsaasti sitruunan sisältämää C-vitamiinia.

Inkivääri

Inkivääri antaa aineenvaihdunnallesi todellista boostia, sillä se stimuloi haiman toimintaa, joka puolestaan lisää ruoansulatuksessa tarvittavia entsyymejä. Sen tiedetään myös ehkäisevän ummetusta ja turvotusta vatsassa. Jos tavoitteenasi on vatsa-alueen rasvanpoltto, sinun kannattaisi ehdottomasti lisätä inkivääri ruokavalioosi. Tällä erittäin tehokkaalla kasvilla on myös paljon muita terveysvaikutuksia, kuten pahoinvoinnin hoitaminen, tulehduksia vastaan taisteleminen ja se jopa eliminoi pahanhajuista hengitystä.

Aloe Vera mehu

Aloe vera- kasvin mehu on yksi tehokkaimmista luonnonlääkkeistä rasvanpoltossa. Sen sisältämä aloin-aine vauhdittaa kehon puhdistumista ja rasvanpolttoa. Sen sisältämät antioksidantit lievittävät kehossa tapahtuvia tulehdusreaktioita. Aloe vera vauhdittaa kehosi aineenvaihduntaa, joka mahdollistaa sen energiankulutuksen rasvavarastoista.

Seuraa tätä yksinkertaista ohjetta ja anna kehollesi sen tarvitsemia ravintoaineita, joilla polttaa ylimääräistä rasvaa.

Katso alta ainekset, joita tarvitset ja tietenkin myös valmistusohjeet:

Tarvitset:

  • 1 Kurkku
  • Pieni kourallinen persiljaa ja korianteria silppuna
  • 1 Sitruuna
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 1 rkl Aloe vera mehua
  • 1.5 dl Vettä

Tee näin:

  1. Pese sitruunan kuori huolellisesti vedellä ja leikkaa se lohkoiksi kuorineen. Leikkaa kurkusta n. 1.5 cm:n paksuisia paloja kuorineen.
  2. Raasta inkivääri ja hienonna korianteri sekä persilja.
  3. Lisää vesi ja sekoita ainekset kunnolla tehosekoittimessa
  4. Nauti juoma ennen nukkumaanmenoa

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jotka haluavat pudottaa muutaman kilon ennen kesää!

Lähde: Healthyfoodstyle.com