Tällä helpolla konstilla voit tukea tehokkaasti maksasi toimintaa — kiitokseksi siitä, heräät virkeämpänä uuteen aamuun.

Maksa on elimistömme ahkera puhdistaja. Sen tärkein tehtävä on puhdistaa elimistöstä kuona-aineita ja tehdä niistä vaarattomia. Se myös säätelee ja tuottaa hiilihydraatteja elimistön tarpeiden mukaan ja varastoi tärkeitä ravintoaineita. Jotta maksa voisi tehdä tärkeää työtään elimistössä, se tarvitsee aminohappoja ja ravintoaineita.

Juomalla tätä juomaa iltaisin ennen nukkumaanmenoa tarjoat maksallesi luonnollisella tavalla ravintoaineita, joita se tarvitsee puhdistuakseen.

Kookosmaito- ja rasva

Kookos sisältää runsaasti seleeniä, joka on tärkeä antioksidantti. Se sisältää myös runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä.

Kurkuma

Kurkuma sisältää erittäin tehokasta antioksidanttia, ”kurkumiinia”, jonka tiedetään hillitsevän tulehduksia, lieventävän masennuksen oireita ja parantavan verisuonien sisäpintojen kuntoa. Tutkijat ovat huomanneet myös, että kurkumalla on antikarsinogeenisiä ominaisuuksia, eli syöpää vastustavia ominaisuuksia.

Inkivääri

Inkivääri vauhdittaa tehokkaasti elimistön aineenvaihduntaa, joka edesauttaa kuona-aineiden poistamista elimistöstä. Lisäksi inkiväärillä on monia lukuisia terveysvaikutuksia, kuten puolustusjärjestelmän tukeminen, turvotuksien vähentäminen ja pahoinvoinnin hoitaminen.

1280px-Cinnamon-other

Kaneli

Kanelin ainutlaatuisen maun ja tuoksun lisäksi, sillä on erittäin tärkeitä terveydellisiä ominaisuuksia. Kaneli on täynnä antioksidantteja, jotka suojaavat elimistöäsi ja ihoasi. Kaneli sisältää ainutlaatuista Kanelialdehydia, joka taistelee erilaisia tulehduksia vastaan.

Kuvakaappaus: Facebook / Healthy Food House
Kuvakaappaus: Facebook / Healthy Food House

Juoman valmistukseen tarvitset:

 • 4,7 dl kookosmaitoa
 • 1 rkl kurkumajauhetta
 • hyppysellinen pippuria
 • 2,5 cm:n kokoinen pala inkivääriä raastettuna
 • 1 rkl kookosöljyä
 • ½ rkl kanelia
 • 1 rkl hunajaa

Tee näin:

 1. Aseta hella keskilämmölle
 2. Kaada kaikki ainekset kattilaan ja sekoita hyvin
 3. Anna kevyesti porista 5 minuuttia
 4. Nauti juoma lämpimänä

Katso tarkemmat valmistusohjeet alla olevasta videosta:

Ginger-Turmeric Mixture To Cleanse Your Liver and Never Wake Up Tired Again

Julkaissut Healthy Food House 15. toukokuuta 2017

Onko ystäväsi valittanut viime aikoina aamuväsymyksestä? Jaa hänelle tämä artikkeli vinkiksi.

Lähde: Facebook / Healthy Food House