Fazerin suosikkikarkki täyttää 100-vuotta! Makeita uutuuksia luvassa juhlan kunniaksi!

Fazerin ikisuosikki Tuttu Frutti -makeisbrändi täyttää pyöreitä, joten Fazer on päättänyt hemmotella makeisten ystäviä kiinnostavilla uutuuksilla.

Toukokuusta syyskuuhun on saatavilla rajoitetun ajan myynnissä olevaa Tuttu Frutti-suklaata, joka syntyy kun suomalaisten rakastama Fazerin sininen kohtaa Tutti Frutti karkit. Tätä on saatavilla perinteisissä 200 gramman levyissä.

Lisäksi Fazer lanseeraa seuraavanlaiset Tutti Frutti uutuudet:

Tutti Frutti Sunny Fruits 325 g pussi

Tutti Frutti Sunny Fruits on pirteä sekoitus raikkaita hedelmä- ja marjamakuja: omenaa, karviaismarjaa, persikkaa, vadelmaa, appelsiinia, päärynää, sitruunaa ja mansikkaa. Hedelmäkarkki on luontaisilla väreillä valmistettu, gelatiiniton ja vegaaninen. Raikkaan makunsa se saa luontaisista aromeista.

Tutti Frutti Filled Liquorice 120 g pussi

Tutti Frutti ja lakritsi yhdistyivät hedelmäisen lakritsaiseksi pussiksi, joka sisältää kahta erilaista sokeroitua Tutti Frutti -täytelakritsia, hedelmän-makuista ja sitruunaa. Tuote on vegaaninen ja sisältää vain luonnollisia aromeja ja väriaineita.

Dumle Tutti Frutti Seasonal 220 g pussi

Myös Dumle innostuu juhlimaan Tutti Frutin 100-vuotistaivalta, ja maustaa tutun maitosuklaa kuorrutteisen Dumle-toffeen aurinkoisen iloisella ja herkullisella Tutti Frutti -maulla. Kaupoissa rajoitetun ajan.

Jaa uutuudet Tutti Fruttia rakastavalle ystävällesi!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.