Muista nämä nerokkaat suodatinpussiniksit!

Tässä yhdeksän suodatinpussiniksiä, joista suurimman osan voi huoletta jakaa myös teetä ryystäville kavereille!

1. Käytä valkaistuja suodatinpusseja juhlaviin kahvihetkiin

Kun haluat kaikki mahdolliset aromit irti kahvista, kannattaa käyttää valkaistuja suodatinpusseja. Näin on ainakin jos uskomme Iltalehden haastattelemaa Lari Salomaata Johan & Nyström -kahvipaahtimosta. Salomaan mukaan valkaistusta suodatinpussista irtoaa vähemmän puun makua, ja paperin huokoset ovat paremmin auki. Ruskeat suodatinpussit voivat olla kuitenkin ekologisempi vaihtoehto arkisiin kahvihetkiin.

2. Huuhtele suodatinpussi aina ennen kahvin keittämistä

Kun suodatinpusseja tuotetaan tehtaassa, niihin voi jäädä hieman pölyä. Pöly on hyvä huuhtoa pois ennen käyttöä – näin varmistat että edellämainittua puumaista makua ei tartu kahviin.

3. Suodatinpussit loppu?

Ei hätää! Sinun ei tarvitse lähteä kauppaan – tai edes olla MacGyver – selvitäksesi tilanteesta. Taittele talouspaperin palanen suodatinsuppiloon, annostele kahvi ja laita sumpit porisemaan!

4. Muutto edessä?

Saat lautaset säilymään paremmin ehjinä kun ladot niiden väliin suodatinpaperit. Näin ne eivät naarmuunnu tai rikkoudu muuttolaatikoissaan.

5. Ikkunat tai silmälasit sumeana?

Käytä suodatinpussia! Suodatinpussit eivät nukkaannu, joten niillä on hyvä pyyhkiä puhtaaksi lasipintoja.

6. Korkinpalasia viinissä?

Ei hätää, voit suodattaa viinin suodatinpussin läpi! Sama pätee mihin tahansa nesteeseen, jota haluat suodattaa. Kahvi ei suinkaan ole ainoa aine jota suodatinpussit sietävät!

7. Kiillota kenkäsi

Jos säämiskä sattuu olemaan hukassa, niin ei hätää – suodatinpussit hoitavat homman!

8. Kuivata kukkasia, lehtiä tai mausteita

Suodatinpussit imevät hyvin kosteutta, joten ne toimivat myös erinomaisina kuivatusprässeinä.

9. Valmista koristekranssi

Suodatinpussien vaatimaton ulkonäkö pettää. Suodatinpussit ovat nimittäin mitä mainion raaka-aine myös visuaalisesti näyttävien taideteosten luomiseen! Ota vaikka mallia tältä koristekranssivideolta:Katso myös:
Lisää kahvi-inspiraatiota
Lisää niksejä
Lähde: Popsugar, Iltalehti, Yle