Muista nämä vinkit, kun ensi kerralla ruokailet buffetissa.

FoodBeast keräsi Reddit-palvelun käyttäjien suosituksia buffet-lounaaseen valmistautumisa ja itse suoritusta varten. Tässä kahdeksan poimintaa keskusteluketjusta.

8 näppärää syömisstrategiaa buffet-ravintolassa:

1. Syö proteiinia hiilarin sijaan

Jätä leivät ja lasagnet, jotka vain turvottavat. Ne eivät myöskään ole erityisen arvokkaita ruokia, joten proteiinipitoisempia ruokia tankkaamalla saat enemmän vastinetta rahallesi.

2. Unohda jäätelökoneen vieressä olevat pikkukupit

Ota kunnon keittokulho ja lappaa jäätelöt siihen.

3. Älä aikaile syödessäsi

Kylläisyyssignaalilla kestää 20 minuuttia siirtyä vatsasta aivoihin, joten ole nopea! 20 minuutin jälkeen syömistahtisi hidastuu oleellisesti.

4. Pukeudu mukavasti

Verkkarit ovat buffet-ravintolassa ihan ok. Kannattaa myös soittaa taksi sen sijaan, että varautuisi ajamaan itse kotiin, koska buffet-ruoan sulattelu vie aikaa ja usein myös voimat.

5. Ota mukaan luettavaa

Hinta on yleensä sama, istuitpa buffetissa 15 minuuttia tai neljä tuntia. Ota siis mukaasi dekkari tai tenttimateriaalisi, ja syö samalla istumalla lounas ja päivällinen.

6. Ota vähemmän kuin luulet haluavasi

Jos pidät ottamistasi ruoista, voit aina hakea lisää. Jos et pidä, et tuhlaa kallisarvoista tilaa lautasellasi tai mahalaukussasi.

7. Kiinnitä huomiota suosituimpien ruokien aikataulutukseen

Ole valmiina kun halutuimmat pizzaviipaleet tuodaan buffet-pöytään – ei ole häpeä olla nopea.

8. Syö edeltävänä iltana iso pasta-annos

Pasta-annoksella venytät mahalaukkuasi tulevaa koitosta varten. Jos paastoat useamman päivän, mahalaukkusi voi ehtiä kutistua, etkä jaksakaan sudennälkäisenä syödä niin paljon kuin voisit.

 

Mitkä ovat sinun buffet-strategiasi? Kommentoi alla!

 

Lähde: FoodBeast

Kommentit

kommenttia