Ruoat voivat auttaa sinua pääsemään kesäkuntoon.

1. Kalat

Kala sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja, joka auttaa kehoasi tuottamaan melatoniinia. Melatoniini auttaa sinua nukahtamaan ja nukkumaan paremmin, jolloin riski siihen, että syöt iltaisin pienenee. Kala sisältää myös runsaasti proteiineja, joiden avulla pysyt pidempään kylläisenä.

2. Pähkinät

Pähkinät sisältävät paljon magensiumia, joka saa lihakset rentoutumaan ja unenlaadun paranemaan.Tutkimuksessa ihmisille annettiin magneisumia kolmen viikon ajan. Tulokset osoittivat, että hyvin nukkuneet ihmiset söivät paremmin ja valitsivat myös terveellisempiä aterioita.

3. Maito

Tutkimuksen mukaan maito saattaa auttaa pääsemään eroon vatsaan kerääntyneestä rasvasta. Birginhamissa tehdyssä tutkimuksessa tarkasteltiin, kuinka paljon naiset saavat ruokavaliostaan kalsiumia. Runsaasti kalsiumia saaneet naiset olivat keskimäärin huomattavasti laihempia kuin naiset, jotka söivät vain vähän kalsiumia.

Kalsium rentouttaa myös lihaksiasi, joka parantaa yöunen laatua.

4. Kirsikat

Syö muutama kirsikka ennen nukkumaan menoa, sillä ne sisältävät runsaasti melatoniinia. Melatoniini on myös tehokas antioksidantti, joka voi auttaa laihtumaan.

Lähde: womenshealthmag.com