Tieteellinen koe: Tämä on optimaalinen asento pursottaa kermavaahtoa

Youtube-käyttäjä Rob Cockerham – oletettavasti videolla näkyvien älykkötenavien isä – on ladannut videon, jossa selvitetään ongelmaa joka on häirinnyt jo pitkään monia maamme herkkusuita: Mikä on optimaalinen asento pursottaa kermavaahtoa?

 

Optimaalinen asento

Huolellisesti valmisteltu tieteellinen koe alkaa jäätelöannoksella, jonka taakse on aseteltu eri pursotuskulmia esittävä taulu. Suoraan ylhäältä kohteeseen kohdistuva pursotus vastaa 90 asteen kulmaa. Nollakulman ja 90 asteen kulman väliin asettuvat muut optimipistekandidaatit: 60-, 45- ja 30 astetta.

Videoidussa kokeessa voittaja selviää nopeasti: Se on ilmiselvästi 90 asteen pursotuskulma. Kermavaahtosuihku tulee ponnekkaasti ja osuu suoraan kohteeseensa. Optimaalinen pursotus tapahtuu siis kohtisuoraan jäätelö- tai muun annoksen yläpuolelta. Testi läpäisee empiirisen tutkimuksen vaatimukset: Se on toistettavissa videolla järjestetyin testausmenetelmin.

 

Tulos

Videoitu tieteellinen testi ei jätä mitään arvailujen varaan: Kermavaahto kuuluu pursottaa jäätelöön tai suoraan suuhun kohtisuoraa ylhäältäpäin. Pulinat pois!

 

 

Katso myös:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.