Simpukat ja merenelävät ovat monen herkkua ja sinällään jo aarteita itsessään. Suomen järvistäkin voi nostaa ruokapöytään toinen toistaan maukkaampia ”aarteita”. Mutta Aasiassa jättimäisissä simpukoissa voi piillä vuosikausien saatossa kehittyneitä uskomattoman kauniita valtavia helmiä. Vaikka tämä ei liitykään ruokaan tai kotitöihin, ansaitsee se silti hämmästyttävyytensä ja kauneutensa ansiosta palstatilaa Herkkusuiden sivulta.

Minulle tuli tunne, että tämä on vain pakko päästä jakamaan teidän kanssanne!

Youtubessa Pearl girl -tililtä löytyy nimittäin aivan uskomattomia videoita näistä luonnon luomista aarteista, joita eräs aasialainen nainen elannokseen etsii. Tällä videolla ”helmityttö” kahlaa ensin matalahkossa vesistössä kasvillisuuden seassa ja nostaa koriinsa toinen toistaan suurempia simpukoita. Kun videota malttaa katsoa eteenpäin ja nainen alkaa avata simpukoita veitsellä suu loksahtaa auki.

Ensin ajattelin, että videot on varmasti lavastettu ja simpukoiden sisälle on piilotettu muovisia helmiä ennen kuvausta. Mutta kun videota katsoo pidemmälle huomaa, että nainen avaa simpukat siinä hetkessä kameran edessä ja sisältä pulppuaa toinen toistaan upeampia helmiä.

Pääset katsomaan videon tästä!

Toivottavasti nautit videosta yhtä paljon kuin mekin ja jaat tämän artikkelin myös ystävillesi!