Migreenistä voi päästä eroon vaihtoehtoisella hoitomenetelmällä.

Kova päänsärky tai migreeni tuntuu siltä kuin joku hakkaisi päätäsi vasaralla. Keskittyminen on mahdotonta ja mikään ei tunnu lievittävän kipua paitsi aika. Päänsärky voi aiheutua monista syistä ja moni turvautuu särkylääkkeeseen tiukan paikan tullen.

Migreeniä voi hoitaa itse välttämällä ärsyttäviä tekijöitä. Näistä tavallisin on kirkas tai vilkkuva valo. Muita ovat kuumuus, suuret lämpötilanvaihtelut, hajut, alkoholi, valvominen ja jotkin ruoka-aineet, terveyskirjasto.fi kirjoittaa.

Särkylääkkeitä voi myös kokeilla, mutta niiden jatkuva popsiminen ei ole hyväksi vatsalle eikä muutenkaan terveydelle.

Kuinka banaani voi auttaa sinua?

Japanilaisessa lääketieteessä vaihtoehtoisena hoitokeinona on käytetty jäätä ja banaaninkuorta. Kylmä lievittää päänsärkyä ja muita kipuja. Se läpäisee kudoksen nopeasti ja vaikuttaa 2-4 tunnin ajan. Voit siis kääriä jääpaloja banaaninkuoreen ja painaa kuorta päätä tai niskaa vasten noin 15-20 minuutin ajan, vähintään 2-4 kertaa päivässä. Banaanissa oleva kalium auttaa myös migreenin lievityksessä, Allhealthynews.com kirjoittaa.

Herkän ihon omaavien ihmisten tulisi olla varovaisia ja kokeilla menetelmää aluksi varovaisesti.  Tätä hoitoa ei tulisi jatkaa viikkoa pidempään ja ongelmien jatkuessa sinun tulisi varata aika lääkäristä.

”Jää-banaanihoitoa” tulisi välttää näissä tapauksissa:

  • Verenkierto-ongelmat
  • Taipumusta yliherkkyysreaktioihin
  • Ihottuma

Voit katsoa videon alapuolelta:

Vaihtoehtoisia hoitokeinoja kannattaa kokeilla, mutta haluamme muistuttaa, että ne eivät korvaa lääkärin antamia ohjeita & diagnooseja.

Jaa vinkki Facebookissa ja saatat auttaa ystävääsi, joka kärsii usein päänsärystä tai migreenistä.

Lähde: Allhealthynews.com

Kommentit

kommenttia