Jos olet joskus miettinyt elämää ilman ylimääräistä sokeria — niin tässä tulee sinulle inspiraatiota!

Mitä jos luopuisin sokerista, huomaisinko eron ja olisiko se sen arvoista? — suosittelemme katsomaan, miltä Carolyn Hartz näyttää ja saat varmasti motivaatiota.

Carolyn jätti 30 vuotta sitten sokerin pois ruokavaliostaan, kun hän huomasi olevansa ”koukussa” makeisiin.

Tänä päivänä nainen on 70-vuotias, eikä hän voisi näyttää upeammalta. Naisen vartalo muistuttaa puolet nuoremman henkilön vartaloa ja kaikki on hänen mukaansa sokerittoman ruokavalion ansiota.

Youtube
Youtube

”Olen ollut 28 vuotta ilman sokeria”, Carolyn kertoo Daily Mailille ja jatkaa:

”Alku oli vaikea, sillä olin koukussa sokeriin. Uskon kuitenkin siihen, että tuolloin tekemäni päätöksen ansiosta, olen pysynyt terveenä ja vartaloni on edelleen hyvässä kunnossa.”

Kuinka hän onnistui pitäytymään päätöksessään?

”Varmistan, että syön tarpeeksi proteiinia jokaisella aterialla, erityisesti aamiaisella. Se pitää makeanhimon loitolla”, Carolyn kertoo.

Naisen mukaan on tärkeää kiinnittää huomiota annoskokoihin.

”Tiedät varmasti, että aineenvaihdunta hidastuu vanhetessa. Se tarkoittaa vain sitä, että meidän täytyy syödä pikkuisen terveellisemmin ja kuntoilla hieman kovempaa”, Carolyn toteaa Daily Mailille.

”Uskon, että on erittäin tärkeää tietää, minkä tyyppistä ruokaa syö ja kuinka paljon. Ole tietoinen siitä, mitä syöt — se on kriittinen tekijä.”

Sokerin sijasta, Carolyn käyttää makeutusaineena xylitolia eli koivusokeria. Kyseessä on täysin luonnollinen raaka-aine, jota saadaan marjoista ja joistakin vihanneksista. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että Carolynin yritys valmistaa makeutusaineita. Tämän vuoksi hän pistää ulkonäkönsä luonnollisesti makeutusaineiden piikkiin.

Youtube
Youtube

Uni on merkittävässä roolissa.

Carolyn kertoo, että nukkuminen on seuraavaksi tärkein asia, mikäli haluat voida hyvin ja pysyä kunnossa. Carolyn kertoo nukkuvansa vähintään 8 tuntia yössä, sillä hän on tehnyt niin koko elämänsä ajan.

”Kehosi paranee ja latautu, kun nukut, nainen toteaa.

Carolyn paljastaa myös, että hän ei koskaan ota aurinkoa ja levittää aina aurinkovoidetta, mikäli joutuu olemaan auringossa pidemmän aikaa.

”Olen erittäin tietoinen auringon aiheuttamista haittavaikutuksista. Sain tästä muistutuksen 30-vuotiaana, kun nenästäni poistettiin kasvain”, Carolyn kertoo.

Tässä viimeinen vinkki, jonka Carolyn haluaa antaa nuorille.

”Ole iloinen ja ystävällinen kaikille, äläkä koskaan murehdi ikääsi. Opettele katsomaan elämääsi niin kuin vesilasia: päivä on puoliksi aurinkoinen, eikä puoliksi pilvinen.”

Carolynin vinkit kuulostavat erittäin loogisilta ja toki hänen ulkonäkönsä puhuu puolestaan.

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jotta he voivat lukea tämän inspiroivan tarinan ja ottaa siitä opikseen.

Lähde: dailymail.com