Oletko koskaan mennyt kauppaan hakemaan ”muutamaa raaka-ainetta” ja tullut ulos täyden muovikassillisen kanssa, joka maksoi päälle 50 euroa?

Älä huoli, sillä et ole todellakaan ainut. Vaikka sinulla olisikin lista ja selkeä suunnitelma, niin kaupoissa vaanivat houkutukset ja tarjoukset voivat silti viedä sinut väärille teille.

Tästä syystä Kitchen-sivusto kokosi vinkkejä joiden avulla budjettisi pysyy ruodussa. Emme nyt puhu klassisista ”älä mene kauppaan nälkäisenä, vertaile hintoja, osta halpoja merkkejä, kokeile lihattomia vaihtoehtoja jne.” kehoituksista.

Tässä kolme tärkeää vinkkiä, joiden avulla säästät rahaa:

1. Valitse 5 ostosta, jotka otat pois kärrystä ennen kuin menet kassalle.

Tätä vinkkiä en ole kuullut aikaisemmin.

Tarkka katsaus omiin ostoksiin ennen kassalle menoa tarkoittaa yleensä sitä että hankkiudut eroon kaikista turhuuksista. Valitse viisi tuotetta, jotka eivät ole välttämättömiä (tai eivät ole ruokalistallasi) ja pistä ne takaisin hyllyyn.

2. Osta ruokia jotka maksavat alle 2e kilo tai vähemmän

Suurin osa ruoasta, jota ostat tulisi maksaa alle 2 euroa kilo. Tämä pätee erityisesti jogurtteihin, kasviksiin, hedelmiin ja vihanneksiin.

Kaupassa on helppo sortua ostamaan kalliitta tuotteita, jotka ovat hienosti brändättyjä tai herkullisen näköisiä.

3. Mene kauppaan kahden kassin kanssa

Ota kassi, johon saat pistää vain hedelmiä ja vihanneksia. Saat alkaa täyttämään vasta toista kassia, kun ensimmäinen on täynnä. Tämän avulla et osta niin paljoa turhuuksia, säästät rahaa ja ruokavaliosi on terveellisempi!

Mitä mieltä olit näistä vinkeistä? Jaa artikkeli Facebookissa ja katso mitä ystäväsi sanovat!

RISKITÖN MAHDOLLISUUS: Luo pelitili SuomiKasinolle ja saat 20 ilmaiskierrosta Startburst -kolikkopeliin ilman talletusta. Pelitilin luomiseen menee alle minuutti!

Kommentit

kommenttia